Az ismert tartalomgyártó, aki évek óta nem adott hírt magáról, most kódolt formában üzent a rajongóinak. Vajon mit jelent mindez?

Legutóbb szeptemberben írtunk egy összefoglalót arról, hogy Magyarország egykor egyik legismertebb tartalomgyártója régóta nem hallat magáról. 2021 decemberében történt utoljára online aktivitás a részéről, aztán csend. Azóta számos különös pletyka kering róla, amiket persze soha senki nem bizonyított. Az biztos, hogy eltűnése igen rejtélyes, ahogy az is, ahogy most visszatérni látszik.

Rejtélyes kóddal üzen rajongóinak Kriszhadvice.

Nem is olyan rég Kriszhadvice Instagram oldalán jelent meg egy rejtélyes üzenet, amiről egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mit jelent. A kép bármit jelenthet, a mellékelt szöveg pedig jelekből és számokból áll, ami egyértelműen egy kódolt üzenetet takar.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

twitch.tv/kriszhadvice (@kriszhadvice) által megosztott bejegyzés

A posztot a cikk írásának pillanatában több mint 46 ezren lájkolták és több mint 2500-an kommentek. A legtöbb komment persze arról szól, hogy Kriszhadvice térjen vissza, mert nagyon hiányzik a rajongóknak.

Ami a kódot és az üzenetet illeti, az elmúlt órákban igazi csapatok jöttek létre, hogy megfejtsék azt. Eddig több megoldás is született:

  • a kód egy koordináta, Németországi helyet takar
  • a kód egy koordináta, Visegrádi termál hotel
  • többen írták, hogy a kód azt jelenti: Stream lesz vasárnap
  • a kód egy zenei playlist
  • mások szerint december 24-én, szombaton lesz stream

Bármit is jelentsen ez, az biztos, hogy a rajongóknak nagyon sokat jelent mindez. Hogy Kriszhadvice visszatér, vagy ez egy általános üzenet, egyelőre nem tudjuk. Az viszont egyértelmű, hogy nagyon ütős módon adott életjelet magáról. Remélem, jól szórakozik a kommenteken és azon is, ahogy cikket írunk róla és megpróbáljuk fejtegetni az üzenetét.

Lehetséges, hogy Kriszhadvice csupán boldog karácsonyt kíván mindenkinek, persze sokan remélik, hogy visszatér és hamarosan indul a stream. Szerinted?

A korábbi cikket róla láttad már?

Hova tűnt KriszhAdvice? – Ma egy éve, hogy nincs új videója az egykori kedvencnek

 

×