Ma pontosan egy éve annak, hogy Magyarország egyik nagy kedvence, KriszhAdvice utoljára feltöltött videót a Youtube-ra.

Ki gondolta volna, hogy már pontosan egy éve annak, hogy a Béke Szigete hallatott magáról a Youtube-on? Kétségtelen, hogy a magyar streamerek körében az egyik legismertebb, és sok esetben a legnézettebb név volt KriszhAdvice, akit talán a Fortnite streamekről ismernek. Persze a népszerű streamer palettája nem merült ki ebben, hiszen leállása előtt komoly időt fordított a New World című játéknak is.

Ma egy éve annak, hogy a hivatalos Youtube csatornára (Kriszh Advice) felkerült az utolsó videó.

Bár ez valóban egy évforduló, ha pontosak akarunk lenni, az egy év csak a főcsatornát érinti. A VOD-csatorna, a Béke Szigete esetében pontosan szeptember 24-e után egy hónappal, október 24-én láthatták az utolsó videót a nézők.

De hová tűnt KriszhAdvice?

A Facebook oldalán KriszhAdvice 2021. október 26-án azt írta: kibannolták a New World című játékból.

„Lehet azt hiszik csak azért mert egy kis ország streamere vagyok, és nincs több millió követőm, csak úgy eltaposhatnak. Azt hiszik oltogathatják a magyar népet úgy, ahogy kedvük szottyan. Ideje rendet rakni. Kiállok magamért / magunkért” – írta akkor a streamer azokról, akik állítóleg elérték, hogy bannolják őt. Akkor azt írta: hamarosan érkezik egy videó arról, ami történt. Ez nem érkezett meg.

Ezután már nem igazán lehetett hallani a streamerről, sokak meglepetésére. A Facebook oldalon sokkal később, decemberben hallatott magáról, ahol igen részletesen számolt be arról, hogy mivel is foglalkozik az utóbbi időben. Ebből egyértelműen kiderül, hogy KriszhAdvice-nak komoly problémái lehettek a végén már a tartalomgyártással, illetve az élete más irányt vett.

„Az időm nagy részében tanulok, fejlesztem magam. Amellett, hogy a Mentális Egészségemre figyelek, újra elkezdtem edzeni. Az utóbbi években elég kevés időt szenteltem magamra, szóval bőven van / volt mit bepótolnom” – írta decemberi posztjában.

Dokumentumfilm az UFO-król

Az ismert streamer munkájának vége felé elég sokat foglalkozott egy olyan dokumentumfilmmel, mely a földönkívüliek leleplezéséről szól. Az „Amit a földönkívüliekről tudni lehet” végül meg is jelent.

 

Karácsonyi posztjában ezzel kapcsolatban azt írta:

„A szükségesség, hogy elhozzam nektek a Filmet az UFO Jelenségről, és a valóságról, ami mögötte rejlik felülírt mindent, amit korábban fontosnak tartottam. Most egy újabb Videón dolgozom, és ismét úgy érzem, hogy fontos tudnivalókat kell átadjak”. A folytatás azóta sem érkezett meg.

A streameléssel kapcsolatban

„Vannak, akik azt hiszik azért nem streamelek, mert megütött, hogy 3 napra kitiltottak egy játékból igazságtalanul. Ez egyáltalán nem így van. Amit tettek ellenem / ellenünk, a hazugságok, az átverések, az elhallgattatások, csalások, stb. megütöttek, de inkább azért, mert ezt látom a világon mindenhol a médiában. Mindenki hazudik, manipulál. Az emberek Báboknak vannak használva a Politikusok, és más hatalom éhes személyek, vagy cégek céljainak elérésére. A társadalmunk megfolytja a Média szorítása. Az emberek eddig soha nem látott módon vannak egymás ellen hergelve, legyen szó bármiről, bármikor. Erről fog még szólni a Videó. Ígéretet tettem, hogy amíg nem készül el a videó, addig nem térek vissza.

„Azt, hogy mikor kezdek Streamelni újra nem tudom. Idén már biztosan nem. Nem mentem el végleg, találkozunk még Barátaim” – írta.

Bár rengeteg furcsa pletyka kering arról, hogy mi lett vele, úgy tűnik, KriszhAdvice csupán dolgozik valamin a háttérben. Ha ez így van, talán hamarosan ismét hallunk róla.

Te követni fogod, ha visszatér?

Ezért ne fikázd a GTA 6-ot a szivárgás alapján: így néznek ki a játékok a fejlesztés elején!

 

×