Egészen hétfő estig húzták a fejlesztők.

November 16-án nem csak a Call of Duty battle royale módja startolt el, hanem egy új területet is kinéztek maguknak a fejlesztők. A DMZ nevet viseli magán a mód, mely némi frissességet hozott a franchise világába. Az újdonság gyakorlatilag a Call of Duty és a The Escape from Tarkov szerelemgyereke, mely szoros kapcsolatot ápol a játék többi részével is. A játékosok lootolhatnak, küldetéseket teljesíthetnek, majd távozhatnak Al-Mazrah térképéről. Természetesen ebbe az AI karaktereknek és a többi játékosnak is van némi beleszólása, ez adja meg a DMZ izgalmát.

Hétfő este élesedett a játék legújabb fejlesztése, új területekre is bejuthatnak a játékosok!

A Warzone Reloaded frissítésben a fejlesztők említést tettek egy Building 21 nevet viselő DMZ helyszínről. A hivatalos blogbejegyzés sejtelmesen fogalmazott az újítással kapcsolatban, nem is véletlenül. Nem lehetett tudni, hogy pontosan mikortól és milyen módon juthatnak be a játékosok, ám szerencsére hétfő este kitárultak a kapuk.

A CharlieINTEL csapata megsúgta a játékosoknak, hogy pár napig aktív az új helyszín. A Building 21 gazdag lootban, de rengeteg veszély leselkedik az oda utazókra. A pályarészt nem Al Mazrah területén találjuk meg, így különleges módon kell odakerülnünk. Ehhez Building 21 Access kártyát kell keresnünk a DMZ pályán, melyeket narancssárga dobozokban vagy lezuhant repülőgépekben találhatunk meg. Érdemes minél gyorsabban ráfeküdni ezek megszerzésére, hiszen nem tudhatjuk mennyi napunk van a bejutásra.

Cats of Duty – Így nézne ki a COD, ha kiscicák harcolnának a játékban

×