Úgy tűnik, hogy egyre jobban visszanyúlna a gyökerekhez a Raven Software.

Az eredeti Warzone-ban meglehetősen hangsúlyos szerepet kaptak a játékosok által összeállított loadoutok. A Warzone 2 fejlesztésének egy szakaszában azonban teljesen más útra tértek volna a fejlesztők. Sokáig még abban sem lehettünk biztosak, hogy egyáltalán használhatjuk-e a saját fegyvereinket a meccsen. Szeptemberben, októberben aztán érkeztek az első pletykák, hogy bizony továbbra is érdemes lehet az összeállításokon gondolkodni, több mód is lesz a megszerzésükre.

Kedd délutánig ezt három módon tehettük meg. Egyrészt vásárolhattunk Primary fegyvereket a Buy Stationöknél, ezek árát is csökkentették a napokban. Hozzájuthattunk saját loadouthoz egy-egy Stronghold vagy Blacksite kitisztításával is. A Loadout Drop Eventek sem maradtak ki, ezeken szintén alakítottak az Activision szakemberei pár napja, már a második zónában elstartolnak.

Úgy tűnik, hogy ez sem volt elég, megérkezett a fejlesztők karácsonyi ajándéka!

Ismét vásárolhatunk Loadout Drop Grenade-et a játékban. Kedd este élesedett is a változtatás, így mindegyik Battle Royale módban lehetőségünk van a megvételére. Az árak így alakulnak:

  • Solos – $8,000
  • Duos – $16,000
  • Trios – $24,000
  • Quads – $32,000

A működés sem változott, a megvásárolt gránátot a földre ledobva érkezik is a friss ropogós Loadut Drop. Ki kell választanunk, hogy melyik összeállításunkat szeretnénk használni és máris indulhat az immár teljesen személyre szabott gyilkolászás. A fejlesztők aktívan figyelik a felhasználói visszajelzéseket és a belsős statisztikákat, a közösség természetesen pozitívan fogadta a hírt.

Cats of Duty:

Cats of Duty – Így nézne ki a COD, ha kiscicák harcolnának a játékban

×