Gőzerővel dübörög az EGS év végi osztogatása, a mai napon már az ötödik ingyen játékra lehet igényt tartani.

Tovább pörög az Epic Games Store ünnepi ajándékáradata, ami azt jelenti, hogy az év végéig nem kevesebb, mint 15 remek játékot osztanak ki azoknak, akik simán csak beköszönnek a digitális boltba. Az osztogatás ma, délután pontban 5 órakor érkezett el az ötödik napjához, amikor is

a Them’s Fightin’ Herds című irdatlan vicces játékot adják ajándékul mindenkinek és bárkinek, aki igényt tart rá.

A Them’s Fightin’ Herds egy nagyon bizarr verekedős cucc, ami már nem olyan brutális, mint mondjuk a Mortal Kombat, mégis jobban le tud fordulni a székről tőle az ember. Ennek oka, hogy az Én kicsi pónimhoz hasonló aranyos állatkákkal verhetjük egymást bucira úgy, ahogy azt nem szégyelljük.

Az összevetés pedig egyáltalán nem a véletlen műve, a játék kézzel rajzolt látványáért ugyanis az az Emmy-díjas Lauren Faust felelős, aki olyan kultikus meséket jegyez, mint például a Pindúr Pandúrok, vagy épp az Én kicsi pónim sorozatok. A Them’s Fightin’ Herds egy hihetetlenül szórakoztató alkotás, amit voltaképp az egész családnak lehetne ajánlani, de mégis leginkább azoknak, akik rajonganak a fenti legendás mesékért, esetleg szeretnek irtó nagyokat röhögni. Vagy mindig szerették volna látni, hogyan verik rommá egymást a cuki, aranyos és barátságos lények.

Fontos, hogy a szajrét csak december 20. 17:00-ig lehet bezsákolni az Epicen, amikor is egy újabb ingyen játék váltja majd. Az így megszerzett programok viszont örökké a miénk marad.

Mindeközben az Amazon decemberi ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | Ezt a 8 remek játékot adja ajándékba az Amazon decemberben

 

×