Úgy tűnik, máris kiszivárgott egy gameplay-videó a mobilra érkező, ősi Kínában játszódó Assassin’s Creed játékról. Elég menő lesz.

Idén szeptemberben a Ubisoft Forward eseményen mutattak be egy rakás új Assassin’s Creed tervet, melyek közt volt egy mobiljáték is. Az egyelőre még csak Codename Jade címet viselő játék például az ősi Kínában játszódik majd, és már most kiszivárgott belőle egy gameplay videó.

Ilyen elképesztő látványos lesz a mobilos Assassin’s Creed.

Az említett videó a Resetera fórumán és a Redditen jelent eddig meg, ám ha valós szivárgásról van szó, valószínűleg hamarosan törölni fogják. Mindenesetre eddig úgy néz ki, valós, ez alapján pedig elmondható, hogy elképesztően látványos és részletes játékot kapunk majd mobilra.

 

A leírás szerint a játék i.e. 215-ben játszódik, a Qin-dinasztia idején Kínában. Lehetőségünk lesz teljesen egyedi karaktert létrehozni, ami AC játékok esetében egyedi. A Codename Jade teljes értékű AC játék lesz, minden funkciójában hajaz majd a korábbi játékokra, amiket úgy optimalizáltak, hogy a mobil érintőképernyőjével is használhatók legyenek. Többek között a kínai nagy falon is lehet majd ugrándozni.

Ha közben a videót törölték, itt tudod megnézni! Vagy itt! Neked hogy tetszik a videó alapján?

Ezt láttad már?

Brutál erős androidos telefont keresel? – Ezekből válogass

 

×