Érdemes nagyon sietni, ugyanis az Epic mai ajándékát csak december 18. délután 17:00-ig lehet ingyen berántani.

A mai napon tovább dübörög az Epic Games Store szokásos év végi karácsonyi-újévi ajándékozása, amikor is több mint két héten keresztül minden egyes nap ingyenes játékot adnak bárkinek és mindenkinek, aki a digitális boltjukba téved. Az idei ünnepi osztogatás már két napja tart, és nagyon messze még a vége, aki pedig nem tartja a lépést, az könnyen lemaradhat valami igazán értékesről.

December 17. délután 5 órára fordulva pedig elérhető lett a legújabb ingyen portéka, ami nem más, mint a zseniális Costume Quest 2.

A Costume Questek mellett nagyon könnyű elmenni, hiszen első ránézésre nem valami különleges program, ennél nagyobbat azonban nem is tévedhetnénk. A játékot ugyanis az a Double Fine jegyzi, akiknek a Psychonauts és a Brütal Legend remekeket is köszönhetjük, ami némileg már sejteti, hogy milyen különös élmények várják a játékosokat a kosztümös kalandban is.

A Costume Quest egy igen egyedi szerepjáték, megannyi vicces helyzettel, a fejlesztőkre jellemző bizarr karakterekkel, na meg magával ragadó, fantáziadús történettel. Időutazás, kalandos felfedezés, vicces csokit vagy csalunk, izgalmas körökre osztott harc, megannyi halloweeni jelmez, őrült pop-kulturális utalgatások teszik emlékezetessé Costume Quest 2-t (is), amit most mindenki teljesen ingyen ismerhet meg.

Az Epic ajándékát itt lehet igényelni, de siess, mert csak egy napig lehet a játéktárakhoz adogatni!

Mindeközben az Amazon ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | Ezt a 8 remek játékot adja ajándékba az Amazon decemberben

 

×