Az Activision mellett a Ubisoft is ingyenes időszakot hirdetett, így most pár napig ingyen lehet pörgetni az Assassin’s Creed Valhallát.

Lehetséges, hogy még mindig nem próbáltad ki az Assassin’s Creed Valhallát? Nos, most van egy jó hírünk. A 2020-as nyílt világú akció-RPG-t most ingyenesen letöltheted és kipróbálhatod minden platformon, persze csak korlátozott ideig.

Már javában zajlik az Assassin’s Creed Valhalla ingyenes időszaka.

A játékban Eivort, egy vad viking harcost irányíthatunk, aki a csatáról és dicsőségről szóló történeteken nőtt fel. Anglia sötét középkorának brutális világában vagyunk, ahol fosztogathatunk, hatalomra tehetünk szert, hogy kiérdemeljük a helyünket az istenek között a Valhallában.

December 15. 18:00-tól egészen december 19. 13:00-ig a teljes játék ingyenesen elérhető minden platformon.

Ez tehát egészen pontosan azt jelenti, hogy az adott időszakon belül a játékot ingyen letöltheted és játszhatod. December 19-én viszont már nem férsz hozzá, a játék nem marad meg, meg kell venned. Az viszont jó hír, hogy ha utána megveszed, onnan folytathatod, ahol abbahagytad az ingyenes időszakban.

Az ingyenes hétvége PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n érhető el. Ha esetleg gondod akad a letöltéssel, csak kattints a Ubisoft weboldalán arra a platformra, ahová le szeretnéd tölteni.

Ha még sosem játszották a játékkal, akkor most az ingyenes időszakban egy próbát megér, nem?

Ezt láttad már?

Készül a Death Stranding film, de nem a játék szolgai másolata lesz

 

×