Zsozeatya ismét tiszteletét tette a debreceni TheVR csapatának stúdiójában.

Talán már ti is láttátok, hogy Zsozeatya az elmúlt időszakban igencsak aktív volt. Többek között járt a Totalcar műsorában, ahol kvázi kipróbálta magát profi versenyzőként, illetve bemutatta a legújabb Nber energydrinket, a (hó)Nbert. Ha ez nem lenne elég, ismét a TheVR stúdiójában járt, az erről készült podcast beszélgetést pedig hamarosan a TheVR csatornáján lehet majd megtekinteni.

„Tüvári cimboráéknál jártam, kösz a meghívast Janinak, Pistinek. Ismét dumáltunk egy jót és szekszeset, az ő csatijukon lehet majd csekkolni” – írta Zsozeatya a Facebookon.

Erről egyébként nem csak Zsozeatya tett közzé bejegyzést, de a december 16-i Happy Hour adásában Pisti és Jani is megemlítette. Ebből az is kiderül, hogy az évvégi beszélgetést valamikor a két ünnep között lehet majd megtekinteni. Erről a videóban az 54. percben beszélnek:

 

Hogy pontosan miről is szól majd a beszélgetés, egyelőre nem tudjuk, de a kép alapján gyanítjuk, hogy az új (hó)Nber energydrink is megemlítésre kerül. Zsozeatya egyébként már volt a TIMEOUT Padcast vendége, több mint egy évvel ezelőtt, 2021. szeptember 14-én. Akkor így zajlott a beszélgetés:

 

Ne feledd, hogy az új (hó)Nber energydrink a Leet Webshopból már rendelhető, ráadásul vásárlásoddal segítheted az Éhező Gyermekekért Alapítványt is.

Ezt láttad már?

Így futott az Nberes autó a pályán – Zsozeatya autóversenyzőnek állt

 

×