Az EA Sports állandóan figyeli a játékosok szokásait és amikor tud, módosít a játékon, hogy állandóan mozgásban tartsák a felhasználókat.

Az EA Sports állandóan figyeli a játékosok szokásait és amikor tud, módosít a játékon, hogy állandóan mozgásban tartsák a felhasználókat. Ez persze azt eredményezi, hogy nehéz ráunni a játékra, ugyanis mindig meg kell újulni, viszont másik oldalról rettentően frusztráló, ugyanis egy hosszabb időre nem lehet csak úgy hátradőlni.

A Lengthy meta beszüntetése óta ismét dominálnak a mélységi indítások. A védők lassabbak, mint a támadók, így utóbbiak simán le tudják gyorsulni az ellenfeleket. Erre tökéletes mechanika a Through Ball, de idén még ennél is jobb a Lobbed Through Ball. Az (L1+R1/LB+RB) + mélységi indításgomb lenyomásával magasan, ámde pontosan lehet indítani a támadókat. Ezen a mechanikán már gyengített korábban az EA Sports, ugyanis akkor is pontosan passzoltak a játékosok, amikor nem a passzirányt figyelték. Ez már szerencsére „életszerűbb” egy ideje a játékban.

Live Tuning Update #4 is now available, reducing the accuracy of lobbed through balls, including when first-timed from FIFA

Nos, most ismét a Lobbed Through Ball kapja a figyelmet, ugyanis a játékosok rájöttek, hogy ha egyérintőből passzoltunk, akkor még mindig tűpontos volt az indítás. Ezt nem szeretné támogatni a kanadai fejlesztőcég, így a legfrissebb Live Tuning Updateben ezen módosítottak és immáron pontatlanabbak az egyérintős löbbölések is.

A FIFA 23 negyedik Live Tuning Updateje már elérhető PS-en, Xboxon, valamint PC-n és Stadián is.

Ezt olvastad már?

Az EA Sports hülyének nézi a FIFA játékosokat, vagy csak simán inkompetens?

 

×