Igen komoly gárda lesz felelős az Amazonnál készülő God of War sorozatért.

Természetesen egy ideje lehet hallani arról pletykákat, hogy a díjnyertes PlayStation játék, a God of War alapján élőszereplős sorozatot forgatnak. A rajongók azóta azon vitatkoznak, hogy ki lenne alkalmas eljátszani Kratost, a főszereplőt. Nos, a The Hollywood Reporter szerint zöld utat kapott az adaptáció az Amazonnál, így

tuti, hogy lesz God of War filmsorozat.

Az adaptáció showrunnere Rafe Judkins lesz (Az Idő Kereke), az Oscar-jelölt Mark Fergus és Hawk Ostby (Az ember gyermeke, Vasember, A Térség) pedig Judkins-szal együtt írja a forgatókönyvet. A Sony Pictures Television és az Amazon Studios a PlayStation Productions együttműködésében készíti el a God of Wart.

A hír szerint a sorozaton már március óta dolgoznak a háttérben. Most végre azonban az is kiderült, hogy melyik játék történetét követi majd. Ha minden igaz, a sorozat azután veszi fel a fonalat, hogy Kratos Midgard északi vidékére vándorolt, szögre akasztotta fegyvereit, majd újra gyermeke lesz. Felesége meghal, kívánsága szerint pedig új kalandra indul fiával. A sorozat tehát egyértelműen a 2018-as God of War történetét dolgozza fel, a Görögországban történtek ezek szerint kimaradnak, hacsak visszaemlékezésekben nem utalnak majd rá.

A God of War csak egyike a videojátékokon alapuló sorozatoknak, amelybe a Paramount+ Halo és az HBO hamarosan induló The Last of Us című sorozata is beletartozik. A Sony és a PlayStation Productions áll a The Last of Us mögött, valamint a Twisted Metal (Peacock) és a Horizon (Netflix) alapján készült sorozatok mögött is.

A God of War sorozat készítői persze szorosan együttműködnek majd a Santa Monica Studio kreatív igazgatójával, Cory Barloggal is.

A borítókép illusztráció.

Ezt láttad már?

#CancelNetflix: annyi sorozatot törölnek, hogy a nézők már őket törölnék

 

×