Sokan túl erősnek érzik az egyik kategóriát.

A Warzone 2.0 meglehetősen megosztja a közösséget. A játékosok nagy része örül, hogy teljesen tisztáról indult újra a battle royale mód. Egy másik, szintén meglehetősen hangos tábor szerint azonban rengeteg visszalépés történt az elmúlt hetekben. A friss kliensből egyszerűen hiányoznak olyan fontos funkciók, melyeket az évek során a fejlesztők implementáltak az eredeti Warzone-ba.

Néhány fejlesztést kapunk a szerdai Reloaded frissítést követően, ám bőven lesz még dolga a fejlesztőknek. Úgy tűnik, hogy a fegyverekkel, tárgyakkal kapcsolatos változtatásokkal sem mindenki elégedett. A játék közösségi oldalain a hét elején egy meglehetősen kényes téma, a melee fegyverek kerültek terítékre.

Can we all agree that 2-hit-melee is stupid? from CODWarzone

Ismét elkövették a fejlesztők az eredeti Warzone hibáját?

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Warzone Pacific is szenvedett a nagyon gyorsan ölő melee fegyverektől, ám ezeket később nerfelték a fejlesztők. Éppen ezért érthetetlen, hogy a Warzone 2.0-ba miért tértek vissza a két ütésből ölő melee tárgyak. Főleg akkor lehet ez érdekes, ha idevesszük azt a tényt, hogy a Snipereknek is kettő fejlövésre van szükségük, hogy leterítsenek 3 plate + teljes HP-s felhasználókat.

A kommentelők egyszerű megoldást javasolnak: öljenek 3-4-5 hitből a melee fegyverek. Az arany középút talán a négy lehetne, ám erre csak a fejlesztők tudnának pontos választ adni. Remélhetőleg az Activision foglalkozik az ilyen jellegű visszajelzésekkel is, főleg ha pár óra alatt rengeteg upvote és hozzászólás gyűlt össze alattuk.

Érkezik a Warzone 2 és MW II legnagyobb frissítése – Ezeket tartalmazza

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

×