Készül a 2019-es Joker film folytatása, melyben Joaquin Phoenix ismét kitett magáért, ami a főszerepet illeti. Elképesztően vékony.

A 2019-es Joker film mindenkit meglepett, nem csak a nézőket, de a kritikusokat is. Miután a film 11 Oscar-jelölést kapott, elnyerte az arany oroszlánt a Velencei Filmfesztiválon és több mint egy milliárdos bevételt hozott, szinte nem is volt kérdés, hogy Todd Phillips rendezése folytatódik. A főszereplő pedig ismét Joaquin Phoenix, aki a szerep kedvéért lefogyott.

Megjelent az első kép a Joker: Folie à Deux című filmből.

Bár  film megjelenésére még nagyon sokat kell várnunk, hiszen tervek szerint csak 2024 októberében kerülhet a mozikba, a film munkálatai már javában zajlanak. A Collider szerint a készülő film érdekessége, hogy musical lesz, ami határozottan más, mint az első Joker, ami inkább sötét, komor hangvételű volt. Persze az énekre valószínűleg nem lesz panasz, hiszen Lady Gaga lesz Harley Quinn. Közben Phoenix zenei és énekesi képességei sem elhanyagolhatók, hiszen a 2005-ös A nyughatatlan című filmben nyújtott alakításáért Oscar-jelölést kapott.

Íme az első kép a forgatásról, amit maga a rendező tett közzé:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés

 

Bár a film történetéről még nem sokat tudunk, a Joker 2 az Arkham Asylumban játszódik majd.

Ezt láttad már?

Magyar híresség miatt látod ma ezt a képet a Google keresőben

 

×