Call of Duty

Érkezik a Warzone 2 és MW II legnagyobb frissítése – Ezeket tartalmazza

Az „eredeti” Warzone kliensben a fejlesztők meglehetősen egyszerű ütemtervet tartottak. Minden szezon közepén érkezett egy „Reloaded” névre hallgató frissítés, mely rengeteg tartalommal volt megtömve. Általában új pályákat, fegyvereket, Operatorokat és skineket is hozott a játékba. Természetesen a legnagyobb mértékű nerfek és buffok is ekkor csaptak le a kedvenc AR, SMG fegyvereinkre. Úgy tűnik, hogy ezúttal sem lesz ez másképp. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a hét közepén megérkezik a Warzone 2.0 és Modern Warfare II első nagy, közös frissítése, mely több finomságot is tartogat.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk a Season 01 Reloaded után!

Warzone 2 Season 1 Reloaded érkezése, pontos időpont

A Warzone 2.0 és Modern Warfare II első nagy frissítése december 14-én érkezik meg a felhasználók gépeire. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az sem elképzelhetetlen, hogy a tényleges fájlokat a MW II tulajdonosok már kedden előtölthetik. A csomag érkezésének időpontja magyar idő szerint 19:00 órára esik.

Warzone 2 Warzone Cup LTM

Ahogy arról már korábban beszámoltunk egy meglehetősen érdekes játékmód is tiszteletét teszi a Warzone-ban. Gyakorlatilag egy Call of Duty köntösbe öltöztetett Rocket League-ről beszélhetünk, hasonló játékmenettel és célokkal. Az ATV járművekkel be kell juttatnunk az ellenfél kapujába a labdát. A bővebb játékszabályokat és pontos részleteket >IDE< kattintva érheted el.

Új DMZ pályarész

A régóta pletykál Building 21 végre megérkezik a DMZ játékmódba a Reloaded frissítést követően. A játékosok új kulcsokat találhatnak Al Mazrah területén. Ahogy azt sejteni lehetett, az épületkomplexum igazán magas minőségű loottal csábítja majd a játékosokat, ám nem árt óvatosnak lennünk, hiszen mások is az értékes fegyverekért, tárgyakért jönnek.

Új fegyver – Chimera Assault Rifle

Egy új fegyver biztosan érkezik a Reloaded frissítéssel. Ez pedig nem lesz más, mint a Chimera nevet viselő Assault Rifle. A fejlesztők minden földi jóval ellátták az újdonságot. Gyárilag hangtompítóval érkezik és lassú, de nagy energiájú .300 BLK lőszerekkel. Ebből hamar kitalálhatja bárki, hogy leginkább közelharcban villoghat majd igazán a friss fegyver. A Chimera feloldásához ezúttal is két út vezet: a küldetések teljesítése vagy a később érkező Store Bundle megvásárlása.

Combat Record

A Warzone idejében végtelen statisztika állt az elemzők és a játékosok részére, ám egészen idáig a Warzone 2.0 nem rendelkezett hasonló funkcióval. Aggodalomra semmi ok, december 14-étől részletes információt kaphatunk minden mozdulatunkról. Üröm az örömben, hogy az elmúlt egy hónap statisztikáit nem tartalmazza majd a Combat Record funkció. 

Új Operatorok

A Warzone 2 Season 1 Reloaded nem hagy minket új Operatorok nélkül sem, Gaz és Klaus is a felhozatal része lesz. A Call of Duty rajongóknak Gaz már ismerős lehet, hiszen felbukkant a 2019-es és az idei cím kampányában is. Klaus teljesen új karakter, a dán speciális erőket erősíti. Gaz feloldásához ráadásul küldetéseken keresztül is vezet majd út, nem kell feltétlenül a Store-ba szaladnunk.

A fenti bejegyzés leginkább a Warzone 2 újdonságaira koncentrál, ám a MW II rajongók is örülhetnek. Nem feledkezhetünk el sem a Shipment pálya érkezéséről, sem pedig az első Raid epizódról, mellyel a hét első felében közelebbről is megismerkedhetünk majd. 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

Arpi

Korábbi cikkek

Meghalt a Nokia, éljen a Nokia! Nincs több okosmobil, de a márka nem tűnik el

Gábor János 2024.02.01. - Elég egyértelmű jelzést küldött a Nokia készülékeket gyártó cég arról, hogy…

29 perc telt el azóta...

A taxisok élete nem csak játék és mese – Ilyen lesz a Taxiszimulátor

2024.02.01. - A Maxis műfajt teremtett 1989-ben, amikor piacra dobták a SimCity-t. A városi életet…

33 perc telt el azóta...

Váratlan, nagyobb frissítést kapott a Modern Warfare III – Ezek élesedtek

2024.02.01. - Azt már a Call of Duty fejlesztői is megerősítették, hogy február 7-én érkezik…

1 óra telt el azóta...

Bejelentkezhetett a Dungeons and Dragons jogokért a kínai Tencent?

2024.02.01. - A Dungeons and Dragons egy népszerű, fantasy világban játszódó, nyílt végű asztali szerepjáték.…

2 óra telt el azóta...

7 realisztikus vadászszimulátor, aminek a trófeáid között a helye

Gábor János 2024.02.01. - Bár bízom benne, hogy sosem lőttél/lőnél le egy állatot (se), a…

2 óra telt el azóta...

Olyan menő Xbox kontrollereket mutattak be, hogy rögtön a tárcádhoz nyúlsz

2024.02.01. - Megmondom őszintén, annyire nem vagyok nagy rajongója az Xbox kontrollerek kialakításának, de el…

3 óra telt el azóta...