A fizetős játék rajongói is hasonló bánásmódban részesülnek.

A Modern Warfare II és Warzone 2.0 dupla XP eventjeit mindenki szereti, hiszen ekkor igazán megérheti játszani. Az elmúlt időszakban nem igazán élvezhettünk ilyen napokat, az egyik pénteken enyhült csak meg a fejlesztők szíve. Úgy tűnik azonban, hogy a Reloaded frissítés utáni időszak különösen kedvező lehet azok számára is, akik kicsit lemaradtak a fegyverek vagy a szintek fejlesztésénél.

Ahogy azt már korábban is tapasztalhattuk, a PlayStation felhasználók ismét némi plusz előnyt élveznek majd. Szerencsére ez kimerül most 24 órában, utána minden platformon szabadon fejlődhet bárki, legyen szó bármelyik módról.

Nézzük is, hogy pontosan mikor érdemes farmolnunk az extra XP-t!

Az Activision a Season 1 Reloaded előzetes blogbejegyzésben hintette el az információkat. Ennek megfelelően hivatalos időpontnak tekinthetjük, ám egy potenciális változás mindig ott lebeghet a levegőben. A pontos időintervallum a következő:

  • Double XP esemény – PlayStation exkluzív: December 14. – December 15.
  • Double XP ÉS Double Weapon XP – Az összes platformon: December 15. – December 19.

Jól látható, hogy ezúttal nem csupán dupla XP-t, hanem dupla fegyver XP-t is kapunk. Ha a korábbi eventeket vesszük alapul, akkor 19:00 órakor élesednek majd a fenti bónuszok az adott kezdési napokon. Külön öröm, hogy több munkanapot és egy teljes hétvégét is lefednek a fejlesztők, így biztosan mindenki tud időt szakítani egy kis farmolásra.

Pillanatok alatt eltüntet bárkit – Íme a legjobb Solo Warzone 2 fegyver

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×