Több százezer forintos kár keletkezett.

Nincs is annál örömtelibb pillanat, amikor hosszú hónapok, netán évek munkája és tervezgetése után összeáll a hőn áhított számítógép. Valószínűleg történetünk szereplője sem gondolta volna, hogy pár hét múlva búcsút mondhat álmai PC-jének. Az összeállításnál semmin nem spórolt sandernote809, hiszen a méregdrága Z790-es alaplap és a i7-13700K csúcsprocesszor mellé egy hosszú évek óta ajánlott tápot pakolt.

A szörnyű történet a gamer felhasználók által sűrűn látogatott, pcmasterrace subredditre került fel pár órája. A feltöltő, a fentebb említett sandernote809 pár mondatban össze is foglalta a történetet. Állítása szerint hangos pukkanásokat hallott a szobájából, melyet ekkorra már el is öntött a füst. Ezt követően kihúzta az égő számítógépet a falból, majd leszaladt egy tűzoltó készülékért a konyhába, csakúgy mint édesapja.

Well… I have no words from pcmasterrace

Ezt követően felvételen is megörökítette a szomorú pillanatokat!

Ahogy az lenni szokott, a Reddit népe nem volt teljesen kegyes a feltöltőhöz, sokan kamunak gondolták a történetet, ám a fenti videó elég beszédes. A számítógép az Origin PC műhelyéből érkezett a felhasználóhoz, mindössze két héttel ezelőtt. A tűz oka egyelőre ismeretlen, ám jól látható, hogy minőségi alkatrészek esetében is felmerülhet akár egy ilyen komoly hibajelenség is. Abba pedig talán jobb bele sem gondolni, hogy mi történik akkor, ha éppen senki sincs otthon miközben lángra kap az értékes PC.

Sokat, keveset? – Mennyi pénzt keresnek a játékok szinkronszínészei?

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×