Az ORB X – akár PC-ről, akár konzolról van szó – tökéletes gamer környezet, aminél kényelmesebbet és élményszerűbbet nem nagyon láttunk eddig.

A bútoripar az utóbbi években komolyan ráállt az olyan megoldásokra, amelyekkel mind hatékonyabbá lehet tenni az otthoni, akár kis helyen is elférő gamer- és munkakörnyezeteket. A COVID alatt átalakult szokásainkat például olyan remekművekkel lehet kiszolgálni, mint az ORB X platform – beépített kijelzővel és hangfalakkal, saját világítással, elektronikusan mozgatható fotellel, monitorállvánnyal, illetve kb. mindennel, ami csak kényelmesebbé teheti – esetünkben a játékot!

Forrás: Cooler Master

A bázist – ami egy űrhajó zsugorított pilótafülkéjére emlékeztet – a gamer hardvereket fejlesztő Cooler Master tervezte. A Yankodesign simán motorizált dómnak hívja, mivel a képernyő egy kupolából ereszkedik alá, a szemmagasságodnak megfelelően, és nem csak egy, hanem rögtön kettő:

egy munkacélú 34, illetve egy játékspecifikus 27 hüvelykes kijelző kapcsolódik hozzá.

Forrás: Cooler Master

A személyes bebábozódást garantáló eszközre, ahogy azt fentebb is írtuk, PC, illetve konzol egyaránt csatlakoztatható: az eszközöket speciálisan kialakított rekeszekbe dugva teheted láthatatlanná, miközben a munkapadot vezeték nélküli töltéssel látták el, szóval a kompatibilis wireless egerek, billentyűzetek és mobiltelefonok így, vagy szintén beépített USB-C és USB-A portokon keresztül vígan töltődhetnek rajta. A hangzás kidolgozása is műgonddal történt: a felhasználót körbe ölelő hangfalak tárhatású hangsugárzást tesznek lehetővé – egy eleve teljesen ergonomikus fülke belsejében.

 

Az egymillió dolláros kérdés persze az, ami a te fejedben is megfogalmazódott: jó, de mindezt mennyiért? A Cooler Master egyelőre nem árulta el, hogy mennyiért és mikor kerül forgalomba, de az előrendelésre már lehet regisztrálni (szerintük legalábbis – a honlapon egyelőre ennek sem találtuk nyomát, de hazai viszonteladóknak igen).

Vannak, akik elhiszik, hogy ilyesmit – vagy ennél jobbat – otthon is össze tudnak dobni:

Ütődött és zseniális hobbibarkácsok gamer székei – Sufnituning level 99!

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

×