Ha úgysem tudod biztosan, hogy melyik játék, vagy kiegészítő hiányzik szeretteidnek, íme néhány tuti tipp, amivel nem hibázhatsz!

Kihagyhatatlan kedvencek – szigorúan videojáték rajongóknak! Ötletek mindig kellenek, mert lássuk be: ahány gamer, annyi szokás – nem lehet tudni, hogy éppen melyik játékra, vagy milyen bővítményre vágyik, miközben az ajándékutalvány annál is unalmasabb, ahogy esik a hó. Légy ötletesebb, például ezekkel a kreatív remekekkel:

Gamer kulcstartók

Kezdjük a kedves apróság kategóriával, ha például egy jó havert akarsz meglepni. Hátizsákra való buddy-nak, vagy rendeltetésszerűen használva is imádni fogja, ha az abszolút kedvencét találod el. De vannak olyan tuti választások is, mint egy apró gameboy – ez bárkiből előcsal néhány nosztalgikus könnycseppet.

Xbox minihűtő

Ne mondd, hogy sosem álmodoztál róla: a kedvenc üdítőd, vagy söröd, karnyújtásnyira – az asztal, esetleg a kanapé mellett. A gyűjtéshez éppen Xbox-osat találtunk, de biztos van értelme továbbiak után kutatni. Ez mindenesetre annyira dizájnos, hogy nem kell irodába / alagsorba / padlásszobába dugni: „Édesem, ez a nappaliban lesz és punktum”!!

Gamer hangulatvilágítások

Választék ebből is annyi, mint kulcstartóból, viszont érdemes köztük alaposan szétnézni, hiszen sok a látványos, de csupán márkaöregbítő darab (mint amilyennel a PlayStation, vagy az ehhez a ponthoz kapcsolt Jurassic Park operál), míg mások kreatív erőket is mozgósítottak a tervezőasztalnál. A Super Mario húsevő virágból, a Stranger Things VHS-kazettából, a Harry Potter meg a 9 és 3/4-ik vágányból kreált lámpát.

Kontrollertartók

Aminek kezei vannak, azok egy kontrollert is elbírnak, egészen addig, amíg újra szükséged nem lesz rá! Ebben a műfajban aztán minden franchise hódítani próbál, a Mortal Kombat-tól a Star Wars-on át a Marvel-ig. Utóbbitól mostanában nagyon adjuk a Zombies alkategóriát – innen van ez az oszló Deadpool is:

Merch szettek

Ezekre szoktuk mondani, hogy előbb gondolkodj, csak aztán bonts, mert ha kibírod pár évig (vagy évtizedig), akkor sértetlen csomagolással egy használt kocsi értékéig is felkúszhat az árfolyamuk. Ezt a Cyberpunk készletünkről (benne Johnny Silverhand poszter, éjszakai térkép, több képeslap és ideiglenes tetoválás, stb.) már borítékolhatod is:

Gamer takaró

Hát mi is lehetne szebb, mint a karácsonyi szünet / szabadság alatt egy olyan meleg takaróba burkolózva naphosszat játszani, amire a kedvenc címeink borítóját nyomtatták?! Van, amiről áradozni sem kell, annyira adja magát:

Puzzle

Nagyon remek témák jelentek meg ebben a kategóriában is, de ne feledd: egy kirakó a pepecselni-agyalni szerető emberek és kevésbé az akciórajongók kedvence! Olyan szeretteidnek, vagy barátaidnak válaszd, akik a stratégiai és kalandjátékokat kedvelik – ők szerintünk fogékonyabbak lesznek rá.

Társasjáték

Ezt meg a közös buliért érdemes bevállalni – ideje egy kis sidequest-nek a fizikai valóságban is, ráadásul EGYÜTT! Erre nyilván csak egy példa a Harry Potter téma, hiszen nincs ember, aki ne hallott volna róla (legfeljebb ha egy kő alatt élt az elmúlt 20 évben):

Twitch póló

Ezzel több okból sem tudsz mellé lőni: ha gamernek keresel ajándékot, biztosan tudhatod, hogy nézett már Twitch közvetítést, és minimum havonta megfordul a fejében, hogy csatornát indítson (ha még nincs neki). Akárhogy is, ez a Twitch életérzést közvetítő póló videón és az előtt ülve, meg az utcán is jól mutat. Szerintünk inkább csajoknak király ajándék – de végülis ízlés dolga:

Gamer kiegészítők

Ez az egyik kedvenc mütyűrös kategóriánk, mert legalább annyira sokszínű, mint a fentebb írt Merch szettek. A mi boltunkban is lenyűgöző vegyesfelvágott áll össze belőle, a játékspecifikus egérpadoktól és más alátétektől a medálokon át a különböző karkötőkig, vagy asztali hologramokig. Nyugodtan nevess ki, de a 3D effektes perselyek miatt végre látjuk értelmét az aprógyűjtögetésnek is…

A géped is lehet full karácsonyos – ÍGY:

Így varázsolhatsz pár perc alatt karácsonyi hangulatot a számítógépedre

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×