Fortnite

Még az is játszik, aki utálja! – Doommal és The Witcherrel újít a Fortnite

December 3-án este egy egészen izgalmas eseménnyel zárult a Fortnite legutóbbi, kissé semmilyenre sikeredett szezonja, mellyel együtt útnak indították 2022 utolsó, és 2023 első felvonását. A látványos küldetés és átvezető után aztán darabjaira hullott a jól ismert sziget, majd mint a Vajákban a szférák, úgy állt össze újból, de már alaposan átalakult részekből.

Valószínűleg az Epic Games is érezte, hogy a Chapter 3 picit vérszegény volt, ezért a Chapter 4-re igazán őrületes dolgokkal készültek. A világok együttállásával ugyanis beugrott rendet rakni a sehonnani suhancok között a legendás Doomslayer, aki ezúttal nem démonokat, hanem a battle royale játékosait fogja halomra lőni. Mivel a Vaják világában sem ismeretlen fogalom a másik dimenzió, úgy nyilván Ríviai Geralt is tiszteletét teszi a mókában, aki kardostul-ignistül szintén bekerült a Fortnite-ba.

Persze egyiküket sem csak úgy, a két szép szemükért kapják a játékosok.

 

Először is, 950 V-Bucksért (vagy Fortnite Crew előfizetéssel – 3500 forint) jegyet kell váltani az új fejezet Battle Passára. A Doomslayer feloldásához nem kell mást tenni, csupán játszani, szintet lépni, majd a megszerzett pontokból szépen beváltani a cuccokat, mígnem elérünk az ötödik oldalon található kultikus karakterhez. Nem mellesleg amúgy jár mellé egy Cocodemon is.

Geralt megszerzése már más tészta, ugyanis nem a hagyományos rendszerben, de még csak nem is a bónusz tartalmak között találjuk. A szörnyvadász egy teljesen új menüpontot kapott, saját küldetésekkel, amit egyelőre még nem lehet elérni. Erre mindenkinek még 65 napot, vagyis több mind két hónapot kell várnia, ami azt jelenti, hogy valamikor februárban lehet majd elkezdeni feloldani. Természetesen nemcsak az imádott hőst, hanem a legfontosabb cuccaira, a vas és az ezüstkardokra és az ignire is igényt tarthatunk.

Nyilván a két ikon mellett egy csomó mást is megszerezhetünk, de ezúttal ők a legnagyobb szereplői a Fortnite-nak, ami elé így még az is simán leülhet, aki amúgy nem különösebben rajong érte, vagy valamiért ódzkodik tőle.

Egy ilyen heves ellenkezést kiváltó ok talán az építős mechanika lehetett, ami sokakat az őrületbe tudott kergetni, de szerencsére ez már a múlté. Néhány hónappal ezelőtt bemutatkozott, majd állandó játékmód lett a Zero Building, vagyis az a mód, melyben semmilyen szinten nincs építés.

Ezt is érdemes elolvasnod:

 

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Az első fing és orgazmus moziban – Íme 7 megbotránkoztató, de úttörő film

Bódi Dániel A filmvilág sosem volt még annyira nyitott és szinte mentes a tabutól, mint…

3 óra telt el azóta...

Most meghallhatod, hogy milyen „hangja” van egy fekete lyuknak

Bódi Dániel 2022. 05. 03. - A fekete lyukak sokáig csak elméletben léteztek, egészen 2019-ig,…

4 óra telt el azóta...

Alakul a Harry Potter sorozat – parádés készítőket környékez az HBO

Gábor János 2024.02.04. - Most már bármelyik pillanatban bejelentheti a Warner Bros. és az HBO,…

4 óra telt el azóta...

Becsődölhet a Palworld, mert túl sokan játszunk? Elszálltak az árak

Gábor János 2024.02.04. - A Pocketpair annak ellenére sem lehet felhőtlenül boldog, hogy az általa…

4 óra telt el azóta...

3 kiváló program, amikkel tesztelheted videokártyád teljesítményét és hőmérsékletét

RP 2022. 07. 11. - A nagy nyári melegek miatt bizony gondok akadhatnak az alapjáraton…

5 óra telt el azóta...

Ehhez pofa kell: lophatja a Chrome-os adataidat az Edge – így csinálja

Gábor János 2024.02.04. - Visszataszító húzással lopkodhatja össze az adataidat más böngészőkből az Edge, és…

5 óra telt el azóta...