Az egyszemélyes projekt immár két főre duzzadt.

A napokban érkezett meg a legújabb Need For Speed, az Unbound, mely meglehetősen megosztóra sikerült. A felhasználók egy része imádja az új grafikai effekteket és újításokat, míg mások a falnak másznak ettől. Az sem titok, hogy a rajongók régóta kérik a fejlesztőket, hogy élesszék újra a játék korábbi részeit.

2022 májusában aztán ez megelégelte egy rajongó, így bejelentette, hogy Unreal Engine 4 alatt alkotja újra ikonikus Underground 2-t. A projekt a meglehetősen hangzatos 2Unreal4Underground nevet viseli. A legutóbbi videó körülbelül fél éve került fel a hivatalos YouTube csatornára, így többen is azt hihették, hogy elakadt a fejlesztés valamilyen nem várt hiba miatt. Nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Unreal Engine 5 játékmotor alatt duruzsolnak már a járművek!

Az időközben kétfősre duzzadt csapat nemes egyszerűséggel dobta a korábbi verziót, úgy döntöttek, hogy a legfrissebb UE motorral dolgoznak. Már az előző változat sem nézett ki rosszul, ám a friss képkockák alapján megérte feljebb lépni. A gépigény növekedésétől sem kell majd félnünk, a belsős tesztek alapján jobban fut a játék Unreal Engine 5 alatt, mint a négyes verzión.

A levegőben még sajnos mindig ott lebeg annak lehetősége, hogy az EA megtámadja a projektet, ám eddig nem jelentkezett be a jogi osztályuk Ivanéknál. A megjelenés időpontja továbbra is ismeretlen, addig is érdemes belepillantanunk a pár napja feltöltött és fentebb linkelt videóba.

Forrás: Gamingbible

Nvidia vs. AMD videókártyák – Melyik gyártót válasszuk 2022-ben?

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×