Minden év első komolyabb promója a Ones to Watch.

Minden év első komolyabb promója a Ones to Watch. Ez az a promó, ami fejlődő lapokat szór, ráadásul a nyár legkiemelkedőbb igazolásainak. Így történhetett, hogy Erling Haaland, Robert Lewandowski, Gabriel Jesus, vagy éppen Raheem Sterling is egyből speciális lappal indított.

Ezek a kártyák többféleképpen is fejlődhetnek. Elsősorban akkor, ha az alany In-Form lapot kap és bekerül az egyik TOTW keretbe. Ekkor automatikusan lép egy szintet az OTW lap. Akkor is fejlődhet, ha Man of the Match lapot, vagy éppen teljesítmény utáni például Team of the Group Stage lapot kap az alany. Sőt mi több, idén további két új Upgradeet is belengetett az EA Sports. Az egyik, hogy a promó kezdete utáni első 8 bajnoki meccsükből nyerjenek legalább hármat az érintett játékosok (nem kell a pályán lenniük, elég ha a csapat nyer), valamint ezúttal a világbajnokság is kulcsszerepet játszik, ugyanis azok is fejlődnek, akiknek a nemzeti válogatottjuk legalább egy meccset nyernek a világeseményen.

 

Ezért is annyira nagy szó, hogy tegnap az Egyesült Államok megnyerte az első meccsét a világbajnokságon, ugyanis végre Sergino Dest megkapja a hőn áhított +3 szint fejlődését. Ezzel így már megkerülhetetlenül erős lapnak számít, pláne a Serie A csapatokban.

Ahhoz képest, hogy teljesen ingyen kaptuk kézhez, örülhetünk, hogy fejlődött, ráadásul ez a szint már metaközeli.

Ezt olvastad már? 

Emlékeztek még az Ultimate Team egyik legjobb játékelemére?

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×