A Ones to Watch minden FIFA ciklus első komolyabb promója.

A Ones to Watch minden FIFA ciklus első komolyabb promója. Ilyenkor az EA Sports a nyári átigazolási időszak legnagyobb durranásait helyezi reflektorfénybe. Nyáron olyan nevek váltottak klubot, mint Haaland, Sterling, vagy éppen De Ligt, így ők is kaptak a speciális lila lapokból egy verziót.

Ezek a kártyák akkor fejlődnek, ha az alany bekerül egy TOTW keretbe, vagy esetleg kap egy Man of the Match lapot. Tavaly óta bevezetett az EA Sports egy egyszeri fejlődést is, amit „X” mennyiségű ligameccs megnyerése után kap a kártya. Ez lehetővé tette azt, hogy jó eséllyel az összes OTW legalább egyszer fejlődhessen. S mivel idén világbajnokság is van, ezt a rendszert még tovább fűszerezte a kanadai cég.

Idén akkor is fejlődik egy OTW lap, ha a nemzete nyer egy meccset a világbajnokságon. Mivel már elindultak a csoportkörök, így érdemes minden nap visszanézni egy online Trackerre, hogy kiderüljön, fejlődik-e valaki a klubban.

Nos, ha valakinél pihen egy Sterling, Bergwijn, vagy éppen De Ligt, most örülhet, hiszen mindhárom kártya fejlődni fog az elkövetkező napok valamelyikén. Sterling még gólt is szerzett az angoloknak, Bergwijn és De Ligt pedig a holland győzelem okán kap Upgrade-et.

Tovább szépíti az esetet, hogy Bergwijn lapja elindul a „használható” kategória felé, ugyanis az eddigi alacsony értéke miatt ezúttal +2 szintet fog kapni a fejlesztőktől.

Ezt olvastad már?

Két kőkemény SBC is érkezhet ma este a FIFA 23-ba

 

×