Az újvonalas Apple termékekhez illeszkedne a telefon.

Bár még csak pár hónapja érkeztek meg az iPhone 14 készülékek, az Apple már javában készíti elő a következő generációt. Egy dolgot már szinte biztosnak és megerősítettnek tekinthetünk, ez pedig az USB-C csatlakozó megérkezése. Van rá esély, hogy csak az európai régiót érinti ez a változtatás, de a hazánkban kapható készülékek mindenképpen a friss csatlakozót kapják.

A belsőről még nem sokat tudunk, remek kérdés lehet, hogy ezúttal is annyira radikális különbségekre kell-e számítanunk, mint a Pro és nem-Pro 14-ek esetén. Ez még a jövő zenéje, talán az Apple sem tudja biztosra. A külsőt illetően azonban meglehetősen konkrét pletykák érkeztek az elmúlt napokban, melyet a 9to5mac csapata szúrt ki.

Lekerekített, iPhone 5C-re hajazó designt kaphat az iPhone 15!

ShrimApplePro már korábban is bizonyította a forrásai hitelességét, talán ezúttal sem téved. A belsős információi alapján az iPhone 15 új, még jobban lekerekített sarkokkal érkezhet. Az anyaghasználat is változhat, a korábban megszokott alumínium helyett megérkezhet végre a titán is.

A fenti képek nem voltak túl sokatmondóak, melyet később a szerző maga is elismert. A hozzászólásokban azonban belinkelte a fenti képet, melyen a talán már el is feledett iPhone 5C készülékeket láthatjuk. Így máris könnyebb elképzelnünk, hogy mit is takar az a bizonyos lekerekítés. Nem lenne Apple-től idegen a váltás, hiszen az új MacBookok és az Apple Watch Ultra is hasonló vonalakkal csábítja a vásárlókat.

A borítókép egy korábbi koncepció.

Kiderült a titok: ezért fogynak jobban a drágább iPhone-ok

×