Az egyik változat máris tartogat egy meglepő funkciót.

Szerda este, hivatalosan 19:00 óra környékén elstartolt mindenki számára a Warzone 2.0. A Call of Duty battle royale kliense továbbra is teljesen ingyenes, ahogy a DMZ módért sem kér el semmit a kiadó. Az indulással egy időben a korábbi Warzone klienst le is lőtték, november végén térhet vissza, ám csak Calderán játszhatnak a felhasználók.

Az első időszakban a fejlesztők nem igazán szeretnék túlzásba vinni a módokat, hiszen rengeteg újdonság várja a játékosokat. Éppen ezért különleges LTM-re, eventre nem igazán kell számítani az elkövetkezendő hetekben, ám így is lesznek meglepetések.

Nézzük is, hogy milyen játékmódok várnak ránk a játék kezdeti szakaszában!

Battle Royale

  • Solos – Maximálisan 150 játékos
  • Duos – Maximálisan 150 játékos
  • Quads – Maximálisan 152 játékos
  • Trios – Third Person – Maximálisan 150 játékos
  • Trios – Unhinged – Maximálisan 150 játékos

DMZ

  • Trios – Maximálisan 66 játékos

Külön érdekesség, hogy az Unhinged játékmódban, illetve DMZ-ben az egyes ellenséges csapatok szövetkezhetnek, akár hat fős squadot kialakítva. Az alap „Core” battle royale módokat nem kell magyarázni, ahogy a Third Person mód TPS kameranézete is adja magát.

Ami egy fokkal izgalmasabb lehet, az az Unhinged Trios, ahol a fent említett szövetségeket köthetjük ellenfeleinkkel. A többi módban erre egyelőre nem lesz lehetőségünk. A jelenlegi Playlist november 24-éig van hitelesítve a Warzone 2.0 Trello oldalán, így nagy eséllyel jövő csütörtökön már változik is a felhozatal.

Szerdán megérkezik a Call of Duty: DMZ is – Ezt érdemes tudni a módról

×