Felix Arvid Ulf Kjellberg egyébként ki van békülve azzal, hogy valaki megelőzte.

Ahogy azt valószínűleg minden gamer és nem gamer tudja: Felix Arvid Ulf Kjellberg, ismertebb nevén PewDiePie svéd Youtuber arról is híres lett, hogy a világon neki van (volt) a legtöbb feliratkozója. 2010-es YouTube regisztrációját követően Kjellberg elsősorban olyan videókat tett közzé, melyekben horror-és akciójátékokkal játszik. Csatornájának nézettsége fokozatosan nőtt, 2012 júliusára feliratkozói száma elérte az egymilliót, idővel pedig vlogokkal, vicces rövidfilmekkel és videoklipekkel is szélesítette repertoárját.

2022 januárjában csatornája több mint 111 millió feliratkozóval rendelkezett. 2014. december 29. és 2017. február 14. közt övé volt a legnézettebb YouTube csatorna, 2022 januárjáig pedig 28 milliárd megtekintést könyvelhetett el magának.

2016-ban a Time magazin beválogatta a világ 100 legbefolyásosabb emberének listájára.

Persze PewDiePie már ritkábban tölt fel videót, Japánban éldegél boldogan, így talán nem is meglepő, hogy a T-Series és a YouTube Movies után valaki ismét lekörözte.

Tegnap MrBeast utolérte és lekörözte feliratkozószámban.

 

 

 

MrBeast természetesen megérdemelte, hogy elérte mindezt, hiszen az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott, és különleges projekteket indított. Ilyen volt például az élő Squid Game-verseny is. Persze közben a PewDiePie rajongók ismét elkezdtek feliratkozni a csatornára, hogy ő legyen a nyerő. Egy videóban elmondta: semmi baja azzal, hogy megelőzték.

Te melyik Youtubert követed?

Ezt láttad már?

Ennyi gamer él a Földön – de vajon hány magyar játszik?

 

×