Néha érdemes kicsit szakítani az SMG kategóriával.

Több mint két hét eltelt már, hogy hivatalosan is elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare II. Nem titok, hogy sokak számára csak a Warzone 2.0 előszobája a cím multiplayer része, rengetegen elkezdték tesztelni a fegyvereket. A népszerű Call of Duty tartalomgyártók, „szakértők” sem tettek másképp, az elmúlt napokban egyre több statisztikával foglalkozó videó került napvilágra.

Az időzítés sem véletlen. Két napon belül, magyar idő szerint szerda 19:00 órakor megérkeznek a régóta várt és teljesen ingyenes Warzone 2.0 és DMZ módok. A két újdonság a Modern Warfare II fegyverrepertoárját fogja használni, így nem kérdéses, hogy a fő címben kellemes AR, SMG vagy épp Shotgun választások a battle royale térképen is jól fognak majd vizsgázni.

Egy igazi közelharci bestiát mutatott be WhosImmortal!

Ha közelharcról beszélünk egyértelműen vezető kategória az SMG, ám érdemes lehet kicsit jobban is szétnézni. Így tett a népszerű Warzone guru is, aki ezúttal egy „one-tap”, azaz egy lövésből ölő szörnyet prezentált a játékosok számára. Nézzük is, hogy érdemes felszerelnünk a Lockwood 300-at:

  • Muzzle: XTEN V1.3 Choke
  • Laser: VLK LZR 7MW
  • Ammunition: 12 Gauge Slug
  • Guard: Buck-Pro
  • Stock: Heist Stock Mod

A legtöbb SMG-vel szemben, ahol a folyamatos darának köszönhetően több esélyünk is lehet, egy Shotgunt választva kiemelt pontosságra lesz majd szükségünk. Ám, ha ez nem okoz számunkra problémát, akkor nagyon hálás kis fegyverrel bővíthetjük a loadoutunkat, sok-sok villámgyors ölést begyűjtve.

Ezeket a fegyvereket maxold ki a Warzone 2.0 érkezése előtt

×