Hamarosan elindul a World Cup szezon a FIFA 23 Ultimate Team módjában is.

Hamarosan elindul a World Cup szezon a FIFA 23 Ultimate Team módjában is. Ez azt jelenti, hogy megérkeznek a csomagokba a Path to Glory kártyák, amik az OTW, illetve az RTTK lapokhoz hasonlóan, fejlődni fognak tudni.

Minél tovább menetel egy nemzet, az őket képviselő Path to Glory lap annál erősebbé válik. A végeredmény pedig egy sokkolóan jó lap lehet.

 

A kampány kezdetekor minden lap olyan lesz amilyen, nagy valószínűséggel nem a topjátékosokat fogja választani az EA Sports. Ez azért valószínű, mert a csoportból történő továbbjutás már egy plusz szintet fog jelenteni, éppúgy, mint a nyolcaddöntőben aratott győzelem. Ha sikerül a negyeddöntőt is sikerrel hoznia az adott játékos nemzetének, a Path to Glory lap 5 csillagos gyengébb lábat fog kapni. Az elődöntőben aratott siker 5 csillagos trükköket eredményez, míg a döntő egy újabb plusz egyet, valamint 3 teljesen új Traitet.

Ahhoz, hogy ezek a kártyák a döntő után kialakuljanak, án úgy gondolom, hogy kisebb neveket kellene mozgósítaniuk a fejlesztőknek. Például a franciák esetében ott van ugye Mbappé, Dembélé, Nkunku és Coman a támadók között, a Path to Glory alanyának egy Giroud pedig így tökéletes lehetne. Rá bőven elfér a fejlesztés, így a végeredmény még szignifikánsabb.

Az pedig külön öröm, hogy a győztes egy prémium lapot kap, mintha bekerülne a TOTY keretbe.

Ezt olvastad már?

Hivatalosan is megjelent a FIFA 23 World Cup módja

 

×