Izgalmas meccsen csaptak össze az ENCE alakulatával.

Jelenleg is javában zajlik az év legnagyobb CS:GO eseménye, az Intel Extreme Masters Rio Major 2022. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, hosszú évek kihagyása után ismét szurkolhatunk hazai játékosnak is. Torzsás ‘torzsi’ Ádám a MOUZ kötelékében képviseli Magyarországot, ráadásul nem is akárhogyan.

A Challengers Stage-en 3-0-ás mérleggel vágtatott át az ötös, így magabiztosan érkezhettek meg a következő, TOP 16-os szakaszba. A bíztató kezdés itt sem maradt el, ám a BIG már nem adta magát könnyen, ahogy az Outsiders elleni BO3 meccs is vereséggel ért véget. Kedd délután az ENCE csapata ellen jött a mindent eldöntő összecsapás. Itt már csak két opció lebegett a levegőben: teljes kiesés vagy továbbjutás a legjobb 8 csapat közé, a Champions Stage-be.

Nézzük is, hogy sikerült az utolsó, mindent eldöntő nap!

Ancient, Nuke és Mirage pályákra esett a csapatok választása, az első mapot magabiztosan be is húzta a MOUZ, így mentális előnnyel indulhattak neki a második pályának. Nuke-on az ENCE kezdett jobban, majd egy nem várt technikai hiba miatt hosszú percekig állt a mérkőzés. Sajnos a lendület nem hagyott alább, magabiztosan menetelt az ENCE ötöse, így jöhetett a mindent eldöntő Mirage.

 

A harmadik pálya első pár körét egyértelműen az ENCE dominálta, ám a Vitality ellen is láttuk már, hogy a MOUZ-nak nem szokása a szétesés nagy különbség mellett sem. A félidő végére sikerült is szépen felzárkózniuk, 7-8-as állásról indulhatott a móka. CT oldalon azonban nem túl sok esélyt adott a MOUZ, egyetlen egy kört tudott hozni a finn organizáció, így a MOUZ jutott be a legjobb 8 csapat közé. Irány a Champions Stage, az első ellenfél a Cloud 9 lesz. 

Gratulálunk torzsinak és a MOUZ csapatának!

×