Hamarosan indul a futball világbajnokság, amire természetesen az EA Sports is temérdek tartalommal készül.

Hamarosan indul a futball világbajnokság, amire természetesen az EA Sports is temérdek tartalommal készül. Olyannyira, hogy kapunk majd a FIFA 23-ba egy különálló World Cup módot, amivel persze az Ultimate Teamben is elindul a fesztiválidőszak.

Az EA Sports megígérte, hogy minden nap ömleni fognak a speciális, exkluzív tartalmak, a hivatalos World Cup előzetesben például pár új lapdizájnt is bemutattak. Ami biztos, hogy újfajta Icon, valamint Hero lapok fognak érkezni, lesznek kiemelt Match Day tartalmak, sőt remélhetőleg Moments, vagy Flashback lapok is.

Ebben nagyon bízunk, ugyanis mint kiderült, Dani Alvest beválogatták a brazilok világbajnoki keretébe, az ő esetében pedig ordít a lehetőség egy speciális lap kapcsán.

Az EA szeret olyan játékosokat fókuszba helyezni, akik közkedveltek, így Alves tökéletes lehet erre a célra. Az már kevésbé, hogy jelenleg mint „Pumas” játékos került be a keretbe, ami sajnos nem található meg a játékban. Azért még reménykedünk, hogy valamit kitalál az EA Sports…

Ezt olvastad már?

Zavar, hogy bezuhantak a lapárak? – Ma fellélegezhetnek a FIFA traderek

 

×