Most már teljesen biztos a kollaboráció.

Az elmúlt hetekben többször is felmerült, hogy világklasszis focisták bővíthetik a Call of Duty felhozatalát. Első körben Pogba, Messi és Neymar neve került elő a bétában, ám a legtöbb rajongó egyszerű tréfának gondolta. A leakerek ritkán szoktak ilyesmivel viccelődni, ám tényleg eléggé szürreális volt ilyen neveket olvasni a „rendes” Operator megszólítások mellett.

Október végén, a Modern Warfare II friss fájljainak megérkezése után azonban világossá vált, hogy teljesen komolyan gondolja a dolgot az Activision csapata. Ezt sem tekinthettük még teljesen hiteles információnak, ám múlt héten már egy hivatalos, sejtelmes kép is tovább erősítette a dolgot. Szerencsére a teljes megerősítésre sem kellett sokat várni, hétfő délután meg is érkezett a hivatalos bemutató.

A mobil Call of Duty játékba is megérkeznek a világsztárok!

A Call of Duty: Mobile hivatalos Twitter oldala leplezte le először az újdonságokat. Nem is véletlenül, hiszen ebbe a címbe debütálhatnak a focisták. Sokan fel is lélegeztek, hogy így a Modern Warfare II „megmenekül”, ám erről szó sincs. Az Activision minden bizonnyal megvárja a Warzone 2.0 megérkezését és az első közös szezont, mielőtt megnyomná a piros gombot. A fájlok alapján a fenti videóban látható robot Messi-re vagy csicsás skinekre nem kell számítanunk PC-n és konzolon, sokkal visszafogottabb kinézeteket kapnak a WZ 2.0 és a Modern Warfare II játékosok.

×