Máris elkezdenek szállingózni az első javaslatok.

WarzoneLoadout neve a Warzone utolsó időszakában meglehetősen sokszor előkerült. A többi tartalomgyártóval ellentétben nem megérzésre vagy épp az aktuális hype meglovagolásával készített javaslatokat. Hosszú kutatómunka előzte meg az egyes loadoutok publikálását, legyen szó számszerűsített statisztikákról vagy Custom Game-es tesztelésekről.

Hiba lett volna azt hinni, hogy a Modern Warfare II / Warzone 2.0 korszakra ne készülne fel már előre. Az elmúlt hetekben megérkezett a saját mobilalkalmazása, illetve Twitteren is elérte a 100 ezer követős álomhatárt. Az október 28-ai multiplayer start után nem is kellett sokat várnunk az első fegyverajánlására. Ezúttal az AR kategóriát szemelte ki, azon belül is egy olyan opciót, mellyel inkább közelharcban villoghatnak a játékosok.

Nézzük is, hogyan érdemes felszerelnünk az STB 556-ot!

A fegyver feloldásához el kell érnünk a 41-es szintet. Az egyes kiegészítőket is meg kell szereznünk, ám szerencsére a képen láthatjuk a pontos feltételeket, szinteket is. Az ajánlott attachmentek listája a következő:

  • Comb: FTAC C11 RISER
  • Ammunition: 5.56 HIGH VELOCITY
  • Underbarrel: LOCKGRIP PRECISION-40
  • Optic: CRONEN MINI RED DOT
  • Rear Grip: BRUEN Q900 GRIP

Kezdő játékosok számára is bátran ajánlható akár a fegyver, akár a teljes összeállítás. Az STB 556 visszarúgása kiválóan menedzselhető a kevésbé skilles kezekben is, miközben a megbízhatóságával sem lesznek gondjaink.

Neked melyik a kedvenc MW II fegyvered?

×