Az egyik legértékesebb hátast adja teljesen ingyen minden WoW-játékosnak a Blizzard.

A World of Warcraft: Dragonflight című nagyobbacska kiegészítő megjelenése alkalmából úgy döntött a Blizzard, hogy meglepi némi finomsággal a WoW játékosközösségét. Ennek része a Twitch-csel való kollaboráció, ami nyilván annyit tesz, hogy bizonyos streamek-streamerek nézéséért cserébe dropokat, azaz ajándékcsomagokat kapnak a nézők.

Ehhez pedig nem is kell mást tenni, mint összekapcsolni a Twitch-fiókot a Battle.netes profillal, majd kiválasztani egyet a megjelölt tartalomgyártók közül, majd novemberben és decemberben néhány órára berakni az érintett adásaikat a háttérbe. Ezzel a lehetőséggel pedig nagyon is érdemes lesz élni, ugyanis egy váratlanul nagy értékű ajándékot ránthatunk be teljesen ingyen;

  • November 15-17. között: 4 óra megtekintésért Dragonkite pet jár
  • November 28-30. között: szintén 4 óráért egy Feldrake mount jár
  • November 28 és december 12 között ajándékozz 2 subot és kapsz egy Ichabod petet
  • December 13-28. között: csupán 2 óra streamnézésért egy ‘Purple Firework toy’ jár.

És hogy miért is olyan különlegesek az ajándékok?

A legendás Feldrake hátas

Nos, az igazán és kiemelten érdekes közöttük a Feldrake hátas, ami eredetileg még a The Burning Crusade kiegészítővel érkezett a játékba. Ami igazán különlegessé teszi, hogy ezt a hátast elvileg csak a „Timewalkers: War of the Ancients” című Warcraft-kártyajátékkal lehetett beszerezni – pontosabban óriási szerencsével ki kellett bontani az ultra ritkának számító (264:1) Feldrake-et, amin volt egy lekaparható kód. Ezzel lehetett beváltani a sárkányt.

A fel nem használt Feldrake-lapok a mai napig óriási értéknek számítanak, hiszen ez az egyetlen módja, hogy a játékosok megszerezzék a meglovagolható lényt. Méghozzá annyira értékes, hogy egészen a mai napig 3500 dollárt, azaz körülbelül 1,4-1,5 millió forintot is elkérnek érte az aukciós felületeken. Legalábbis eddig ennyit értek, november végétől azonban nagyon valószínű, hogy drámaian bezuhan az áruk – köszönhetően a Blizzardnak, ami két napig négy röpke óráért cserébe mindenkinek ingyen odaadja.

via – WoW Head, Windows Central

Ezt is érdemes elolvasnod:

Új MAGYAR játék készülőben, ami a The Sims legkeményebb ellenfele lehet

 

×