A lista pontosnak bizonyult.

Az Epic Games mindig is kiemelten kezelte a halloweeni időszakot, ezért nem meglepő, hogy rengeteg skinnel készültek az ünnepekre. Ezek egy része ismert a frissítés megérkezésének pillanatától, ám a fejlesztők a titkosított állományokban is rejtegetnek néhány újdonságot. A legjobban várt skineket még továbbra sem lőtték el az Item Shopban, tudatosan várakoztatják a játékosokat. Valahol azonban homokszem kerülhetett a gépezetbe, mert pár napja több leaker is napra pontos dátumokkal tudott szolgálni.

Akkor még ennek legitimitását nem lehetett tudni, hiszen meg kellett várni az első pár outfit debütálását, hogy ítéletet lehessen mondani. A Saint Academy Quest Pack megérkezett a kijelölt dátumban, így ezt követően biztosak lehetünk abban, hogy a többi időpont is valós.

Nézzük is, hogy mikor érkeznek pontosan az újdonságok!

Az Ash Williams és Vivica Saint csomagok már megérkeztek, úgy tűnik, hogy órákon belül, csütörtök hajnalban Bonejamin is megvásárolható lesz mindenki számára. A felhozatal további sorrendje a következő:

  • Ava – Október 28.
  • Abyss – Október 29.
  • Jack O’Sassin – Október 30.
  • Remi – Október 31.

Ha az elmúlt évek tapasztalataiból indulunk ki, akkor a kinézet skinekkel nem érdemes sokat várnunk. Az ünnepi outfitek a legjobb esetben is csak évente egyszer térnek vissza, de olyan is előfordult, hogy 1000 napig is kivárt a fejlesztői gárda.

Borítókép: YT

Kutatás: A játékoktól nem nyáladzó hülye, hanem kifejezetten okos lehetsz

×