Rájár a rúd a DC univerzumra: bukás, rossz kritikák, letartóztatott színészek, stb. Pedig mindent megtesznek, hogy végre befogják a Marvelt.

Most már nagyon elő kellene rukkolnia valamivel a DC Comics-nak és az univerzumukat eddig kevés sikerrel taszigáló Warner Bros-nak, ha meg akarják közelíteni a Marvel sikereit.

Forrás: Warner Bros., DC Comics

Néhány kiugró filmre (Wonder Woman, Aquaman) túl sok baklövés (Suicide Squad, Batman vs. Superman) és lefújt (Batgirl), vagy balhé miatt megtorpant (The Flash) projekt jut, ráadásul a Black Adam-ot is eléggé utálják a kritikusok. Pedig épp’ ennek a sikere indíthatná be a kiadó más afroamerikai főhősökkel operáló projektjeit.

Dwayne Johnson filmje csalódást keltő 42 százalékon áll a Rotten Tomatoes kritikusainál – igaz, a premierhétvége közönsége közben 89 százalékra értékelte.

 

A Warner minden kétség ellenére hivatalosan is megerősítette, hogy folytatja a Black Superman fejlesztését – vette észre a The Hollywood Reporter. A lapra hivatkozó Gaming Bible emlékeztet: azt már korábban bejelentették, hogy a Fekete Párduc képregénysorozatot jegyző Ta-Nehisi Coates írja a forgatókönyvet és a Star Wars-t új életre lehelő (?) J.J. Abrams lesz a producer.

Főszereplő egyelőre nincs, de sok rajongó máris kampányol a Fekete Párduc első részének gonosztevője, Michael B. Jordan mellett. Ő legalább tényleg jó volt benne, ám a párhuzam miatt nem hisszük, hogy a DC bevállalja.

Közben biztossá vált, hogy elkészül a Man of Steel 2 is, amiben Henry Cavill – két Vaják-forgatás között – tér vissza Superman szerepében. Örülnénk végre egy tényleg jó DC-filmnek (a Black Adam-ot még nem láttuk), szóval szurkolunk…

… annak ellenére, hogy az utóbbi évek legszórakoztatóbb „Superman-ja” szerintünk már ez a szemétláda:

A narcisztikus Superman! – Íme a 6 legbetegebb dolog, amit Homelander művelt

 

×