A 2022-es Őszi MondoCon alatt a Leet standját is megtalálod majd, remek tech és gamer termékekkel, és az új Leet Lootbox-szal.

A 2022-es Őszi MondoCon ismét a Hungexpón várja az anime, a képregények, a cosplay és a videojáték-rajongókat, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőit. A rengeteg program közepette a Leet csapata is vár téged saját standdal,

játékokkal, remek anime, gamer és tech termékekkel, akciókkal és sok-sok Nber itallal.

A rendezvény mindkét napján várunk téged a G csarnokban.

Minden LEET standon vásárlónak ajándékba adunk egy darab NBER Üccsit vagy NBER Energiaitalt.

LEET LOOTBOX

A MondoConon is kapható lesz a LEET Lootbox, mely egyfajta gamer/filmes/animés zsákbamacskaként is felfogható. A dobozokban prémium minőségű termékeket találsz, különböző tematikák alapján: anime, Marvel, Cyberpunk, Overwatch, általános Gamer és Film. Itt lesz először kapható az animés lootbox!

Mindegyik tematikában ráadásul háromféle lootbox lesz kapható.

  • Kicsi – 4990 forint
  • Közepes – 8990 forint
  • Nagy – 12990 forint

A Leet pultjánál ezen kívül kaphatók lesznek még gamer és filmes puzzle-k, bögrék, figurák, ajándékcsomagok, hangulatvilágítás és XL-es egérpadok.

Lövöldözés ingyen Üccsiért

A rendezvény rengeteg interaktív lehetőséggel büszkélkedhet, de ha egy kicsit elfáradtál és feltöltenéd kicsit az energiaszinted, ugorj be az Üccsi sarokba és ciccents rá egy igazi Nbernek való nedűre. Az Üccsi sarok Nerf célbalövős játékkal vár, ahol 5 Fortnite-os puskával kell majd Üccsi dobozokra lőni. Siker esetén ingyen Üccsit lehet nyerni!

Fontos: az Nber ital nem lesz megvásárolható a rendezvényen, csakis nyereményjáték keretében lehet hozzájutni. Minden Leet standnál vásárló ajándék Nber Üccsit vagy energiaitalt kap.

Őszi MondoCon 2022 – 2022. 10. 22-23. – Hungexpo

További információért látogasd meg a MondoCon hivatalos oldalát!

×