Alig telt el pár hét a FIFA 23 megjelenése óta, a játékosok máris elégedetlenek az egyik főbb játékelemmel.

Alig telt el pár hét a FIFA 23 megjelenése óta, a játékosok máris elégedetlenek az egyik főbb játékelemmel. Az új verzióban megszűntek a játékosok közötti linkek, így akár egy csatár és egy kapus is tudja növelni a csapatösszhangot. Sőt, a büntetések is megszűntek, minden lap minimum azt hozza a pályán, amit a kártyán feltüntettek a fejlesztők, negatívba nem csúszhat semmi. Sőt, minden lap kapott alternatív pozíciókat is, amivel olyan akciókra is képesek lehetünk, amikre tavaly például még nem.

S míg a rendszer leegyszerűsödött, az elégedetlen FIFA közösség máris a Modifier lapok eltörlését kéri. Nem értenek azzal egyet a játékosok, hogy lapok kelljenek ahhoz, hogy egy játékos használhassa az alternatív pozícióját.

Viszont ezen felül más jellegű problémákkal is foglalkozniuk kellene a fejlesztőknek.

Offside given for solo run – Game is broken from FIFA

Kiderült, hogy jelenleg azért is lest tud ítélni a játék, hogy szólóban végig cselezzük magunkat az ellenfél csapatán és befejezzük a támadást.

Ez vérlázító, már csak azért is, mert így értékes pontokat lehet bukni Weekend League-en. Jó lenne, ha rendbe szedné magát az EA Sports, ugyanis ennek a játéknak a teljesítménye meghatározhatja az EA Sports FC teljhesítményét a kasszáknál jövőre.

Ezt olvastad már?

Csekkold le a Ones to Watch lapjaid, három is fejlődni fog

×