Nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk azon a TikTok videón, ahol egy (vagy több) gyerek 29 órán keresztül visít egy repülőúton.

Egy közösségi média trend vagy jelenség annyira érdekes, hogy mi magunk is szívesen foglalkozunk ezekkel a témákkal. Legyen az mondjuk a rengeteg veszélyes kihívás vagy éppen a közösségi oldalak hatása. Most viszont egy olyan TikTok videót találtunk, amit egyszerűen nem tudunk szó nélkül hagyni, hiszen óriási felháborodást keltett.

Egy srác videóra vette, hogy 29 órás repülőútját végigvisítja néhány gyerek.

@balubrigadaHey babe, how was your flight?♬ original sound – Balu Brigada

Nemrég a Mirror számolt be arról a videóról, ami egyébként nagy felháborodást keltett a szülők körében. Az Új-Zélandról Berlinbe utazó zenész, Henry Beasley felvette, hogy 29 órán át tartó repülőútján egy vagy több gyerek gyakorlatilag szüntelen visít, megállás nélkül. Mondanunk sem kell: ez valószínűleg nem tetszett az utasoknak, persze mindenki kitartóan tűrt. A videót már 2,4 millióan látták.

A dolog közben azért váltott ki hatalmas vitát, mert egyesek szerint valójában a szülőt kell sajnálni, és nem az utasokat. Mások egyetértenek abban, hogy szükség lenne gyerekmentes járatokra, vagy legalábbis nem lenne szabad a kicsiket olyan repülőútra vinni, ami tovább tart, mint 2 óra.

Ember legyen a talpán, aki a 30 ezer kommentet végigolvassa, mindenesetre a téma maga érdekes. Szerinted szükség van olyan repülőjáratokra, ahol nem utazhat kisgyerek?

Ezt láttad már?

Mennyi?! – Rengeteg magyar háztartásban nincs még internet

 

×