A FIFA 23 Road to the Knockouts esemény mondhajuk, hogy sikerrel lezajlott, hamarosan viszont új promót köszönthetünk, a Rulebreakers formájában.

A FIFA 23 Road to the Knockouts esemény mondhajuk, hogy sikerrel lezajlott, hamarosan viszont új promót köszönthetünk, a Rulebreakers formájában. Itt különféle statboostokat kaphatnak a játékosok, többnyire olyan helyen, ahol egyébként nem nevezhetők kiemelkedőknek. Vagy ott vannak a többverziós lapok, amik akár fő attribútumokon is fejlődhetnek, ám ekkor a játékosoknak kell eldönteniük, hogy mire van szükségük.

Alaba például egy ilyen, több verzióval is rendelkező Rulebreaker lesz.

 

A Real Madrid védőjének mindkét lapja CB, viszont ami fontos, hogy az egyik esetében az egekben áll a Defending stat, a másiknál pedig a Physicality. Eldönthetjük tehát, hogy az SBC teljesítése után egy kiemelkedően defenzív, vagy kőkemény Alabát szeretnénk a védekező harmadunkban tudni.

Könnyen lehet, hogy a cikk megjelenésekor már éles is az SBC, így érdemes a foddereket felhalmozni a Weekend League során, az új Real lap kifejezetten erősnek tűnik.

Ezt olvastad már?

Magyar játékost is nyithatunk az eheti Team of the Weekben

×