A többnyire játékmenet változtatásra fókuszáló FIFA 23 Patch ezúttal egy olyan módosítást is magával hoz, amire már évek óta várnak a játékosok.

A többnyire játékmenet változtatásra fókuszáló FIFA 23 Patch ezúttal egy olyan módosítást is magával hoz, amire már évek óta várnak a játékosok.

A FIFA 23 hivatalosan második Title Update-jére készül, a fejlesztők pedig bőven megpakolták hasznos változtatással. Maga a lista meglehetősen hosszú és sok esetben csupán csak apróbb bugokat érint, így úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk egy „toplistát” azokból a változtatásokból, amiknek igazán örülünk.

Title update #2 is coming from FIFA

  • A frissítés élesítésétől kezdve a Chip Shotok a tizenegyesek esetében csak és kizárólag a kapu középső harmadába lesznek lőhetők. (Kiemelten örülünk ennek a módosításnak, mert így végre kikerül a játékból az évről évre domináló, felső sarokba bökött labdát lehetősége.)
  • Mostantól látható lesz a kártyák alternatív pozíciója, ha az „Actions” menüre kattintunk a lapok esetében.
  • Javították a gyakoriságát a Standing Tackle sikeres alkalmazásának. (Innentől kezdve sűrűbben kell, hogy megszerezzük és birtokoljuk a labdát.)
  • Az Assisted Heading beállítás már csak a kapura tartó fejelést befolyásolja, a passzokat nem.
  • Összességében javítottak a Chip Shotokon, innentől kezdve pontosabbak lesznek és kevésbé ívesek, vagyis sokkal effektívebben használhatjuk majd őket.
  • Több komolyabb kapushibát is javítottak (a testhez közel érkező labdákat jobb százalékkal hárítják majd, nem ütik be maguknak a labdát a hálóba, nem reagálnak majd túl hamar bizonyos szituációkra)
  • És ami a legfontosabb: Innentől kezdve nem lesz speciális animációja a Stadium Itemeknek!

A frissítés hamarosan elérhető PS5-ön, Xbox X/S-en, valamint PC-n és Stadian.

Ezt olvastad már?

Az új Upgrade számszerűsítve – Mennyire sikeres a 80+ csomag?

×