Adriana Chechik például azt állítja, hogy két helyen is törést szenvedett el a hátán.

Kétségtelen, hogy a TwitchCon sokak számára egy igen izgalmas esemény, hiszen a rajongók végre találkozhatnak a kedvencükkel. A szervezők ezúttal úgy gondolták, egy vicces programmal szórakoztatják a közönséget. Sajnos ez azonban nem sült el olyan jól, mint tervezték. A szivacsos játék közben ugyanis állítólag többen megsérültek.

A Lenovo Legion Face Off játékánál nem volt elég szivacskocka.

A játék lényege, hogy a streamerek egymás ellen harcolnak egy emelvényen, azonban ha leesnek, szivacskockákra esnek. A gond az volt, hogy a gödör nem volt elég mély, így csak egy réteg szivacskocka került a területre. Így amint földet értek, könnyen a kemény padlóra, betonra estek.

Az NBC News szerint legalább ketten állították azt, hogy súlyosan megsérültek a játék alatt, ami miatt természetesen sokan felháborodtak. Nem sokkal azután, hogy a streamer Adriana Chechik a Twitteren tette közzé, hogy a háta két helyen is megsérült, egyre többen tették közzé saját sérülésük hírét.

 

„Két helyen eltörtem a hátamat, ma megműtöttek” – mondta Chechik. LochVaness szintén azt állította, hogy megsérült. Egy képet is közzétett, amin tolószékben ül, de megnyugtatta a követőit, hogy jól van. A térde ment ki és a bokája húzódott meg.

 

Egy másik játék közben Zummers is megsérült. Amikor egy lufit kellett a legtovább a levegőben tartani, valahogyan három helyen eltörte a bokáját. A Twitteren azt mondta, minden rendben van, már otthon lábadozik.

 

Ezt láttad már?

Ott van az újabb magyar CS:GO Major siker! – Jönnek a torzsi matricák

 

×