Rizikós döntést vállalt be az Activision.

Már a 2022-es Call of Duty cím bejelentése előtt is érkeztek olyan hírek, melyek arra utaltak, hogy az Activision szakítana a hagyományokkal. A jövőben az elmúlt években megszokott évenkénti COD címek helyett két éves ciklusban érkeznének a játékok. Ez még akkoriban tervezet volt, mely nem is állt annyira stabil lábakon. Ám úgy tűnik, hogy a hét elején elfogadta a vezetőség ezt a verziót, zöld utat kapott a Treyarch.

Az Activision nagyon bízik a Modern Warfare II és a COD 2.0 (Warzone 2, DMZ, Warzone Mobile) pénzügyi sikerében. Kétségtelen azonban, hogy valamilyen szinten vissza kell majd termelniük azt a pénzt, melyet egy-egy Call of Duty játék hozott évenként.

Nem csak új pályák érkeznének 2023-ban, a kampány is bővülni fog!

Múlt héten már mi is beszámoltunk arról, hogy az Activision egy hatalmas pályacsomaggal készülne 2023-ra. Az elmúlt 20 év legjobb mapjait pakolnák egy kalap alá, minden stúdiótól érkezne egy-egy nevesebb helyszín. Ez azonban nem lesz ingyen, minden bizonnyal fizetős kiegészítőként számíthatunk erre.

Hétfőn az is kiderült, hogy a pályák mellé bizony némi extra kampányt is kapnának a vásárlók. Ez egyrészről örömteli, hiszen így a mostanság rövidke történet folytatódhat, másrészről pedig szomorú, hiszen az alapjátékon felül, kizárólag extra összeg kifizetése után juthatnak csak hozzá a játékosok. A közösség véleménye nem egyértelmű, erősen megosztó döntés lehet a fenti.

Fizetnünk kell, hogy a legjobb Call of Duty pályákon játszhassunk

×