Érdekes megoldással jelentkezne a második évre az Activision.

Elérkeztünk október elejéhez, ez pedig a Call of Duty rajongóknak különösen jó hír. Az előrendelők két héten belül nekieshetnek a Modern Warfare II kampányának, de a többi játékos is még a hónap vége előtt becsatlakozhat majd. A november sem lesz sokkal unalmasabb, hiszen érkeznek a Warzone 2 és DMZ módok is, melyek teljesen ingyenesek lesznek mindenki számára.

Azt már régóta lehetett tudni, hogy a Modern Warfare II után nagy eséllyel két éves ciklusra állnak át a stúdiók és a kiadó. Ez jól hangzik felhasználói szempontból, hiszen papíron kiforrottabb címeket kaphatunk kézhez, ám az Activison oldaláról is érdemes megvizsgálni a történetet. Az évente megjelenő kiadások mindig hatalmas pénzt hoztak a konyhára, így valamivel bizony pótolni kell a kieső bevételt. Úgy tűnik erre már meg is van a terv.

Fizetnünk kell a legjobb Call of Duty pályákért?!

Hope, a veterán Call of Duty leaker meglehetősen érdekes hírekkel érkezett szerda reggel. A Call of Duty 20 éves jubileumát megünnepelve a fejlesztők egy igazán tartalmas, ikonikus pályacsomaggal jelentkeznének. A legjobb MW2 (2009-es cím) mapok mellett az Infinity Ward, a Treyarch és a Sledgehammer katalógusából is válogatnak majd. Egyetlen egy hatalmas bökkenő van a dologban: fizetős DLC-ként kapnánk csak meg ezt. Úgy tűnik, hogy az Activision a fenti csomaggal és hasonló DLC-k kiadásával pótolná a kieső bevételek. Remek kérdés, hogy felhasználói oldalról mennyire lesz erre kereslet.

Ennyi kill kellett a világ legbékésebb GTA 5 végigjátszásához, ami 3 évig tartott

https://leet.hu/vga-kartyak/

×