Amikor sok a haszontalan, eladhatatlan Common lap a klubban, nem lehet mást tenni, mint fejest ugrani az SBC menüpontba.

Amikor sok a haszontalan, eladhatatlan Common lap a klubban, nem lehet mást tenni, mint fejest ugrani az SBC menüpontba. Ott ha már minden valamirevaló Marquee Matchups, vagy egyéb ehhez hasonló kirakóst teljesítettünk, maradnak a Gold Rare lapokat osztogató SBC-k.

Jelenleg két egészen jó csomag áll rendelkezésre, a 78+ Upgrade, illetve a Gold Upgrade pakk. Előbbi látszólag (és technikailag is) olcsóbb, viszont nem biztos, hogy érdemes a Gold Upgrade helyett teljesítgetni.

A 78+ Upgrade ugyan csak egy fél csapatba kerül, ám ennek okán egyetlen kártyával gazdagodunk, ami Rare és 78+-os. A másik kirakós két Rare lapot ad egyetlen keretért, vagyis ebben az esetben úgy tűnhet, hogy jobban megéri ezzel bajlódi.

Az eredmény viszont a 78+ Upgrade-et emeli piedesztálra, ugyanis lehetséges, hogy egy lappal többe kerül két Rare lap, ám az a plusz 350 Coin kizár az elméletből 129 Rare Gold lapot, valamint 49 Libertadores kártyát.

Mielőtt elkezdjük spammelni az sbc-ket, érdemes belemászni az esélylatolgatásba, ugyanis érdekes eredményeket kaphatunk.

Ezt láttad már?

 

×