Egy vicces és ikonikus játéksorozat harmadik részét ünnepli az Epic Games.

Az Epic Games a Chapter 1 végén már elkezdte bevezetni a titkosított skineket. Ezek olyan, Unreal Engine 4 (majd később 5) állományok voltak, melyeket csak bizonyos kulcs birtokában lehetett feloldani, így a leakerek sem ismerték a tartalmukat. Ezt az adatbányászok egy egy ideig ki tudták játszani különféle módszerekkel, ám a Chapter 2 második felére gyakorlatilag mindent befoltozott az Epic Games.

Azóta csak az állományok létezését ismerjük, de a tartalmukat nem. Éppen ezért hatalmas meglepetést okozott, amikor csütörtök délután a fejlesztők feloldottak egy ilyen fájlt. Meglehetősen különös skin volt a tartalma, egészen pontosan egy női modellre illesztett kecskéről beszélhetünk. Az első percekben mindenki próbálta megfejteni a pontos jelentését, szerencsére az Epic Store segített ebben.

A skin a Fortnite x Goat Simulator kollaboráció része!

November 17-én érkezik meg az Epic Games boltjába a Goat Simulator harmadik része. Ezt megünnepelvén az előrendelők és nagy eséllyel a későbbi vásárlók is egy Fortnite outfittel gazdagodnak. A designer csapat ezúttal sem unatkozott, egy pofás kis videót is kaptunk a promóció mellé, úgy tűnik, hogy a fejlesztők egy ilyen lehetőséget nem akarnak kihagyni.

 

A Goat Simulator 3 Xbox One, PlayStation 4, Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5 platformokra érkezik meg, így a jelenlegi és a régi generációból sem hagynak ki senkit a fejlesztők a Switch tulajdonosok kivételével. 

Elfogadnád a skint?

Megéri még előfizetni! – Remek filmek és sorozatok jönnek októberben az HBO Maxra

https://leet.hu/vga-kartyak/

×