Váratlanul egy friss Silent Hill cím bukkant fel a távol-keleti országban, ami korhatár-besorolást is kapott. De mi ez a játék?

Bármilyen furcsa, a világban még mindig rengeteg Silent Hill rajongó él, akikben ott a remény, hogy egy napon új játék érkezik a sorozatban. Nos, lehet, hogy már nem kell sokat várni erre, ugyanis úgy tűnik, hogy Dél-Koreában történt valami. Alig néhány héttel azután, hogy szivárgások terjengtek a neten egy játékról, melyet sokan a Silent Hill 2 Remake-nek véltek, most egy friss szivárgás már egy külön játékról ránthatja le a leplet.

De mi az a Silent Hill: The Short Message?!

Az említett címet a Gematsu gaming oldal mutatta be, miután az megjelent a koreai játékokért felelős bizottság honlapján. A játék ezek szerint korhatár-besorolást kapott az országban, még mielőtt bármilyen fejlesztést bejelentettek volna. Ez a játék tehát vagy tervben van, vagy készül. Vagy éppen most készülnek majd bejelenteni.

A játék kiadója egyébként a kép alapján az UNIANA, ami a Konami kiadója Dél-Koreában. Ez minden bizonnyal megerősíti, hogy tényleg egy új Silent Hill játékról van szó. Természetesen mindezek ellenére érdemes az eégszet fenntartásokkal kezelni, amíg hivatalos bejelentés nem történik.

Ezt láttad már?

Megjelent a Villanyszerelő-szimulátor, amit most meg is nyerhetsz

 

×