Megjelent a játék, amiben villanyszerelőként építhetsz karriert magadnak. Most különösen fontos lehet ez a fajta tudás, és a játékot meg is nyerheted.

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a kellemes kikapcsolódást elősegítő játékok. A PC-építős és a takarítós, házfelújítós szimulátor után most egy új szakmában próbálhatjuk ki magunkat. Az Electrician Simulator egy igazán pihentető játék, amelyben villanyszerelőként építhetsz karriert.

Még játékkontrollert is javítanod kell a Villanyszerelő-szimulátorban.

A szeptember 21-én a Steamen megjelent játék változatos játékmenetet kínál, például teljes elektromos hálózatot építhetsz, illetve javítanod kell kisebb-nagyobb elektronikai cikkeket. A játék most ugyan csak PC-n jelent meg, de jövőre már PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is elérhető lesz.

 

„ A játék a villanyszerelők valódi munkájából merít ihletet, de természetesen bizonyos elemeket leegyszerűsítettünk. A játék inkább a kikapcsolódásra és a szórakozásra összpontosít. Nagy hangsúlyt fektettünk a valósághű világításra és a játékmenet változatosságára. Az komolyabb és a kisebb munkákat is valósághű elektromos elemekkel készítettük el” – mondja Dorian Loewe, a Take IT Studio igazgatója.

Villanyszerelő szimulátor legfőbb jellemzői:

  • villanyszerelői karrier
  • 30 változatos történet-alapú küldetés
  • különböző eszközök javítása a műhelyben
  • több mint 50 elektromos árucikk
  • skillek széles választéka
  • saját műhelyének bővítése

Nyerd meg a játékot egy kommenttel!

A Ultimate Games és a Leet jóvoltából most egyszerűen megnyerheted a játékot. Bár a Villanyszerelő-szimulátor most 20 százalék kedvezménnyel kapható a Steamen, nagyjából 5800 forintos áron, most van esélyed ingyen megszerezni.

Mit kell tennem, hogy megnyerjem?

A kiadó Ultimate Games jóvoltából a héten 5 Villanyszerelő-szimulátor kulcsot sorsolunk ki a Leet.hu Facebook oldalán. Ehhez nem kell mást tenned, mint a Facebook cikkbejegyzés alá kommentben helyesen válaszolni a posztban feltett kérdésre.

A helyes válaszadók között 5 darab Electrician Simulator Steam kulcsot sorsolunk ki. A játékra 2022. szeptember 26-tól 30-ig lehet jelentkezni. A sorsolás során azokat a kommenteket vesszük figyelembe, melyek 2022. szeptember 26 és 30 között érkeznek be. Jelentkezési határidő: szeptember 30. 13:00. Mindenki csak egyszer vesz részt a sorsoláson, nem érdemes tehát többször kommentelni.

A sorsolás időpontja

A nyertesekkel privát üzenetben vesszük fel a kapcsolatot és elküldjük a kulcsot, melyet a Steam rendszerében lehet aktiválni. Sorsolás: szeptember 30. 13-14 óra között.

Teljes játékszabályzat ITT olvasható!

Sok sikert kívánunk a nyereményjátékhoz és persze a virtuális villanyszerelő karrierhez!

×