Film/TV

Rajongók készüljetek! – Ekkor jön a Vaják 3. évada, és az előzmény Blood Origin

A méltán sikeres The Witcher regénysorozat alapján készült Vaják című Netflixes fantasy-sorozat közel olyan népszerű lett, mint a legjobbak között emlegetett videojátékos adaptációja. Pedig sokan nagyon tartottak az élőszereplős feldolgozástól, főleg, amikor megtudták, hogy Ríviai Geralt szerepére a Supermanként ismertté vált Henry Cavillt választották.

Aztán 2019 decemberében megjött az első évad, és minden kétséget szertefoszlatott, hiszen Cavill legalább olyan remek és emlékezetes szörnyvadásznak mutatkozott, mint a játékok főhőse. Ez nem is véletlen, hiszen a színész kimondottan sokat kölcsönzött a karakter interaktívabb inkarnációjából. Bár az első évad több kisebb sebből is vérzett, összességében egy remek kezdete volt a Vaják történetének.

Aztán minden nehézség ellenére, amit leginkább a koronavírus-járvány okozott, két évvel később, 2021 decemberében befutott a második fejezet is, ami valamelyest képes volt javítani az előző etap hiányosságain. Így fokozott érdeklődéssel készülhettünk a harmadik szezonra, aminek munkálataival balesetek és betegségek miatt ismét megcsúsztak. Emiatt pedig szinte borítékolható volt, hogy a Vaják idén aligha fog már rémségeket kergetni.

A szeptember 24-i Netflixes eseményen, a Tudumon azonban már konkrétabb infókat osztottak meg a rajongókkal, így többek között az is kiderült, hogy a Blood Origin előzménysorozat, illetve a várva várt 3. évad pontosan mikor fog debütálni a streaming szolgáltató kínálatában.

Eszerint a Sophia Brown (Éile), Laurence O’Fuarain (Fjall) és a csodálatos Michelle Yeoh (Scian) főszereplésével készülő, a Vajákok születését bemutató The Witcher: Blood Origin idén karácsonykor, azaz december 25-én lesz teljes egészében látható a Netflixen.

A fősodorbeli Vajákra sajnos ennél többet kell várni. Mivel a forgatások sokáig álltak, vélhetőleg a premiert is legalább ennyivel el kellett odázni, ami azt jeleni, hogy Geralt, Yennefer és Ciri kalandja leghamarabb csak 2023-ban folytatódhat.

Pontos dátumot nem ismerünk, de a Vaják 3. évadja 2023 nyarán indulhat a streaming szolgáltatón.

De nézzük a jó oldalát: legalább nem kell annyit várni, mint amennyit az első évad után kellett a másodikra. Addig viszont bőven lesz mit tenni-venni, hiszen a Blood Origin mellett a rajongók idén még örülhetnek a The Witcher III újgenerációs frissítésének is, amit mindenki ingyen megkap, aki rendelkezik a játék egy példányával. Ezzel a tuninggal egy időben pedig csomó újdonság is érkezik a legendás alkotásba, például a Netflix-sorozat inspirálta küldetések, melyekkel kellőképp ráhangolódhatunk a nyári szezonkezdetre.

Erről sem érdemes lemaradnod:

 

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Eszementül néz ki az eredeti Need for Speed: Most Wanted RTX-el felújítva

Bódi Dániel 2024.02.12. - Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mekkora játékipari reformot hozhat az NVIDIA…

7 óra telt el azóta...

Brutális darálásra képes a Warzone leggyorsabban ölő fegyvere

2024.02.12. - Ahogy azt már korábban megszokhattuk, a nagy Warzone frissítések nagy meta átalakításokkal is…

8 óra telt el azóta...

18 millió forintba kerül ez az Nvidia PC, de játszani sem lehet rajta

2024.02.12. - Manapság már senki sem lepődik meg, ha kicsit borsosabb árcédulákat pillant meg a…

8 óra telt el azóta...

Ezeket a CS2 beállításokat használja a játék legújabb sztárja, donk

2024.02.12. - Az elmúlt időszakban egyre többször lehetett hallani egy új nevet a Counter-Strike 2…

8 óra telt el azóta...

A PS2 őrületes eladási rekordját is megdöntheti a Nintendo Switch

Bódi Dániel 2024.02.12. - Azt mindenki tudja, hogy a világ legsikeresebb - értsd. legtöbbet eladott…

8 óra telt el azóta...

Megérkezett a Valentin-nap sztárja, a különleges illatú, animés CPU paszta

2024.02.12. - Azt még a kevés tapasztalattal rendelkező felhasználó is tudják, hogy a processzor és…

9 óra telt el azóta...