Közelre és távolra is hatékony lehet a Vanguard AR.

Az elmúlt két hétben kissé háttérbe szorult a Warzone a kiadó és a fejlesztők szemében is. A cégen belül mindenki a Modern Warfare II bétáját igyekszik felügyelni, nem is érkezett érdemleges frissítés a battle royale módhoz. Ez azonban kiváló lehetőséget biztosított a „szakértők” számára, hogy kitapasztalhassák a legutóbbi frissítés okozta változásokat. Két-három hete nem változott a játék metája, így hamar kiderülhetett, hogy mely AR-eket érdemes a kezünkbe vennünk, ha minél nagyobb nyerési esélyekkel szeretnénk beugrani a meccsekbe.

Az SMG-k között egyértelműen a PPSh-41 és Armaguerra 43 viszi most a prímet, míg az AR-ek közül a Cooper Carbine, Grau 5.56 és Automaton hármasa uralja a listákat. Ezúttal az utóbbit emelte ki Warzone Loadout is, kétféle felhasználási módot is figyelembe véve.

Nézzük is, hogy érdemes felszerelnünk az Automatont!

A Long Range felirat alatt értelemszerűen azokat a kiegészítőket sorolta fel az elismert tartalomgyártó, melyekkel távolabbi célpontok ellen lehetünk hatékonyak. A Sniper Support felépítés inkább egy közelharcban jobban villogó Automatont állít elénk, melyet magabiztosan választhatunk Sniperek mellé.

Több kiegészítőnél van átfedés, ám különbségeket olvashatunk le a második Perknél, az Underbarrel vagy épp a Muzzle résznél. Természetesen a fenti felsorolás teljes átemelése továbbra sem kötelező, bátran alakíthatjuk a saját szájízünk szerint. Kiinduló pontnak azonban mindig kiválóak az ilyen jellegű javaslatok, főleg a kezdő felhasználók számára.

Te melyik AR-t használod a legtöbbet?

Ki kell maxolni a következő két hónapot – Így szereld fel a legjobb Warzone fegyvert

https://leet.hu/vga-kartyak/

×