Az Infinity Ward reagált a felhasználói visszajelzésekre.

Kedd délután lezárult a Modern Warfare II első béta hete. A második hét csütörtök este 19:00 órától indul útjára, immár a PC és Xbox játékosokkal karöltve. A fő tudnivalókat összegyűjtöttük már, a fejlesztők pedig szerdán ismertették is, hogy mely hibákat javítják a 2 napos üresjárat alatt.

Nézzük is, hogy milyen változásokra számíthatunk a második héten!

Minimap 

A Modern Warfare II béta első hetében csak akkor jelentek meg az ellenfelet jelző piros pontok a térképen, ha UAV segítségével fedtük fel azokat. Továbbra sem változik ez, hiába kérték az ellenkezőjét a játékosok.

Target Tracking – Ellenfelek lekövetése

A játékosok túl nehéznek ítélték meg az egyes ellenfelek lekövetését tűzharcok közben. A fejlesztők egyetértettek ezzel a visszajelzéssel, a torkolattűz kevésbé lesz majd látványos a második héten. A modellek feletti játékosnév kijelzéssel sem feltétlenül elégedett az Infinity Ward, itt is várhatunk némi átalakítást a második héten.

Lépéshangok 

A béta első hetében bizony a lépések meglehetősen hangosra sikerültek. Már a távolabbi ellenfelek zaját és azok irányát is tökéletesen lehetett hallani, mely nem volt túl igazságos. Szerencsére ezen is finomítanak a fejlesztők, halkabbá teszik a lépés, futás és sprintelési hangokat, illetve jobban megkülönböztethetjük ellenfelek és társaink lépéseit is egymástól.

Perkek

A Dead Silence továbbra is marad a Field Upgrade kategóriában, hiába szeretne mást a közösség. A Perk Package rendszert továbbra is kiemelten tesztelik a programozók második héten, hogy a megjelenés időpontjára tökéletes legyen az egyensúly.

A fenti változtatásokon kívül számíthatunk fagyást okozó hibák és exploitok javítására. Természetesen a pályafinomítások és a Gunsmith előmenetellel kapcsolatos fixek sem maradhatnak ki a frissítésből. 

Készen állsz a bétára?

Előtöltés, időpontok és feltételek – Mindent a Call of Duty: Modern Warfare II béta második hetéről

https://leet.hu/vga-kartyak/

×