Catherine Zeta-Jones és Harvey Keitel biztosan benne lesz – a fiatal kalandorok mellett, de mennyire kapcsolódik a készülő harmadik filmhez?

Ezt nem kapkodták el: a 2004-es első film, valamint a 2007-es A nemzet aranya: Titkok könyve kétségtelenül sikeres duója után másfél évtizeddel visszatérhetünk a National Treasure könnyeden kalandos univerzumába.

A két film nemsokára trilógiává bővül, viszont a Disney+ addig is bedob egy spinoff sorozatot, ami még idén karácsony előtt megjelenik.

Forrás: IMDb

A bájos, de egyelőre nem túl meggyőző női főszereplő (Lisette Olivera) ellenére érezni potenciált a történetben. Családi rejtélyeket kell megoldani, és ha már benne vagyunk, volna itt egy kis kincsvadászat is, de nem szabad megbízni senkiben – mondja kissé már túl sokszor hallott módon Harvey Keitel:

 

A National Treasure: Edge of History aligha a második és harmadik film közötti átvezetést szolgálja, viszont különálló kalandként

hiba lenne, ha nem adnánk neki esélyt, december 14-től, amikor dupla epizódos premiert tartanak belőle.

A nemzet aranya 3 addig marad az előkészítés fázisában, de már csaknem mindenki rábólintott, és sztori is van (Tibetben kell majd felkutatni a Teremtés Kulcsát), szóval a 2024-re ígért bemutató reális lehet.

Forrás: IMDb

A forgatókönyvet az eddig főleg vígjátékokat és Bad Boys-filmeket jegyző Chris Bremner írja, a producer ismét Jerry Bruckheimer, de HOVÁ TŰNT Nicolas Cage?! A színész egyelőre nincs a stáblistán…

Lehet, hogy erre is a The Walking Dead sztárját veszik fel helyette?

Kezdhetünk ünnepelni: Norman Reedus lehet a Marvel-moziverzum Szellemlovasa

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×